Ο Μπέκαμ στηρίζει τον Μαγκουάιρ - «Ψηλά το κεφάλι»

Ο Μπέκαμ στηρίζει τον Μαγκουάιρ - «Ψηλά το κεφάλι»

Να στηρίξει τον Χάρι Μαγκουάιρ προσπαθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο παλαίμαχος άσος, όπως αναφέρεται στον βρετανικό Τύπο, έστειλε μήνυμα τον διεθνή κεντρικό αμυντικό σε μια κίνησή του να τον ανεβάσει ψυχολογικά μετά την έντονη κριτική που δέχεται για το αυτογκόλ στο παιχνίδι με τη Σκωτία.

«Κράτα το κεφάλι ψηλά, ξέρω πώς είναι να σε στοχοποιούν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μπέκαμ στο μήνυμα του προς τον Μάγκουάιρ, αναφερόμενος στην κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο Μουντιάλ 1998, με τους συμπατριώτες του τότε να του χρεώνουν τον αποκλεισμό από την Αργεντινή.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου, Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα από την Χάιντουκ στο πλαίσιο του Β' προκριματικού του Γιουρόπα.

BEST OF THEMASPORTS