Γίναμε ΕΙΔΗΣΗ και στην Ελλάδα: "Τραυματιοφορέας ξυλοκόπησε διαιτητή"
Γίναμε είδηση και στην Ελλάδα με τον Τραυματιοφορέα ο οποίος ξυλοκόπησε διαιτητή .




Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για θέματα πέρα από το καθημερινό ρεπορτάζ και βρήκαμε στο Transfermarkt τους παίκτες με τη μεγαλύτερη αύξηση στην αξία τους από πέρυσι.
Τα στοιχεία είναι με βάση την αύξηση της χρηματιστηριακής τους αξίας από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι τον Μάιο του 2023 και στη λίστα βρίσκονται παίκτες που έπαιζαν πέρσι στην Κύπρο και συνεχίζουν και φέτος.
Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται 4 παίκτες του Άρη με τους Στρούσκι, Μπαμπίκα και Μαγιαμπέλα να είναι στην πρώτη τριάδα. Μάλιστα ο Στρούσκι είδε την αξία του να αυξάνεται στο... 100% αφού από τις 450 χιλιάδες τον Ιανουάριο, πλέον αξίζει 900.
Από εκεί και πέρα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πίριτς στην Ευρώπη με την ΑΕΚ δεν έμειναν απαρατήρητες αφού ο Βόσνιος πορτιέρο αύξησε την αξία του κατά 68,4%, φτάνοντας στις 800 χιλιάδες.
Ο Ντβάλι του ΑΠΟΕΛ είχε μια γεμάτη και σταθερή σεζόν και συμπληρώνει τηνμ πρώτη πεντάδα, από πλευράς Ομόνοιας ο Νικόλας Παναγιώτου είναι ο μοναδικός Κύπριος της δεκάδας με αύξηση 40%!
Στη δεκάδα και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Ζάιρο, ο οποίος πλέον έχει χρηματιστηριακή αξία στο 1,2 εκατ. ευρώ.
Η λίστα:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις