Στο περιθώριο της παρουσίασης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, αλλά και ο Αθλητικός Διευθυντής, Μάκης Παπαϊωάννου απάντησαν στις ερωτήσεις των ΜΜΕ για τον , τις μεταγραφές, τις αλλαγές, τις πωλήσεις παικτών και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπαν:

ΚΙΡΖΗΣ - Για το γεγονός ότι έκανε πολλά λάθη και δεν διορθώνεται: «Οποιοσδήποτε δεν προσπαθεί και δεν δουλεύει πολύ, δεν κάνει λάθη. Στην ιστορία του Απόλλωνα είμαι ο μακροβιότερος πρόεδρος και αλίμονο σε 11 χρόνια να μην έκανα λάθη. Πάντα σαν διοίκηση προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Κάποτε κάποια βγαίνουν κάποτε δεν βγαίνουν. Ο Απόλλωνας με τα πολλά λάθη μας, έχει την καλύτερη πορεία στην ιστορία του. Ο χρόνος θα κρίνει τα λάθη, όχι εγώ».

Για το ότι πέρσι έδιωξε νωρίς τον Τσόρνιγκερ και φέτος τον Αντόνε. Ποιο το σκεπτικό: «Δεν είναι εύκολο να διώξεις ένα προπονητή που έφερε πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια. Όμως δυστυχώς έκανε τα ίδια λάθη γι' αυτό πάρθηκε η περσινή απόφαση. Τώρα, ευχαριστώ τον Μπογκντάν και τον Μπαρούν, τα παιδιά δεν ήταν απλά προπονητές του Απόλλωνα, είναι θρύλοι του Απόλλωνα και τον αγαπούν. Έκανε φανταστική δουλειά πέρσι. Οι εμφανίσεις στα φιλικά και στα επίσημα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, δεν βλέπαμε προοπτική. Φέτος είχαμε πολύ χρόνο για φιλικά και μοντάρισμα και θεωρούσαμε πως θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Για τον προγραμματισμό, αν καθυστέρησε: «Θα συμφωνήσει και ο Μάκης ότι ο προγραμματισμός δεν καθυστέρησε. Καμία ομάδα που αρχίζει τον Ιούνιο δεν έχει το ρόστερ στο 100%. Εμείς θέλαμε να έχουμε τον βασικό κορμό στην προετοιμασία και έτσι έγινε. Όσο περνά ο καιρός υπάρχουν παίκτες που αρχές καλοκαιριού μπορεί να μην ήθελαν να έρθουν Κύπρο. Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ακόμα και σήμερα γίνεται χαμός με τις μεταγραφές».

Αν ήταν συναισθηματική η ανανέωση Αντόνε: «Δεν ήταν συναισθηματική η ανανέωση. Καθόλου. Κέρδισε με το σπαθί του το δικαίωμα να προπονεί την ομάδα και για τη νέα σεζόν αλλά όπως είπα και πριν δεν είδαμε αυτά που περιμέναμε. Όταν όλοι πιστεύουν ότι θα αρχίσεις με μια νίκη στην έδρα σου και έρχεσαι ισοπαλία και μετά πας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και έχεις αυτή την εμφάνιση τότε δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια».

Για τις πωλήσεις του Πίττα και Γιοβάνοβιτς: «Οι πωλήσεις του Πίττα και του Γιοβάνοβιτς δεν έγιναν για να λιγοστέψει το έλλειμα. Είπατε πως βγάλαμε πωλητήριο στον Πίττα και τον Γιόβανοβιτς. Δεν έβαλα πωλητήριο. Ο Γιοβάνοβιτς διέκοψε τις διακοπές του, ήρθε Κύπρο και ήθελε να πάει στο Βελιγράδι. Ο Πίττας ήθελε να φύγει και το σεβαστήκαμε. Ήθελε να πάει σε μεγαλύτερο επίπεδο και έφυγε με τις ευλογίες μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι και το πλάνο του για τον Απόλλωνα: «Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι όπως όταν ανέλαβα. Θα προσπαθούμε πάντα να κατακτήσουμε ότι μπορούμε και θα είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν θα αλλάξει. Ακόμα και πέρσι που ήταν από τις χειρότερες μας σεζόν διεκδικούσαμε την Ευρώπη».

«Εγώ υποσχέθηκα ότι όσο είμαι εγώ εδώ, η ομάδα θα διεκδικεί μέχρι τέλους πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη. Αυτό έγινε εδώ και 11 χρόνια. Ο κόσμος το βλέπει αυτό. Δεν εννοώ τον κάθε πονεμένο που βγαίνει στην εκπομπή σου ή γράφει στα facebook. Εχουμε δημοκρατία και σέβομαι κάθε άποψη αλλά για μένα δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνεις, να ανάγω σε θέμα, ότι λέει ο καθένας. Πολλοί εδώ γράφουν διάφορα, δεν είναι μόνο εσύ και δημιουργούν τοξικό κλίμα. Δεν σημαίνει πως όποιος βγαίνει και σχολιάζει πρέπει να τον κάνετε πρώτο θέμα στις εκπομπές σας και στα σάιτ σας».

Αναφέρεστε στον κύριο Κκαφά: «Εγώ σαν Νίκος θα ντρεπόμουν να σχολιάζω αν ήμουν στη θέση του. Αν ήθελες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου θα έπρεπε να βάλεις ποιος είναι ο καθένας. Εγώ θα ντρεπόμουν να σχολιάσω αυτή τη διοίκηση αν την τελευταία φορά που διοικούσα η ομάδα κινδύνευε με διαβάθμιση. Δεύτερον, προβάλλετε μόνο τα αρνητικά σχόλια. Ξέρω να διαβάζω! Δεν διάβασα ποτέ θετικά».

Για την Πάφο και τον Άρη: «Πέρσι μου έκανες κύρηγμα για την Πάφο, φέτος δεν λες για την Πάφο. Όσον αφορά τον Άρη έδωσα πολλές φορές τα συγχαρητήρια μου, οι άνθρωποι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Όμως έχω απαίτηση να συγκρίνετε μήλο με μήλο και μπανάνα με μπανάνα, όχι μήλο με φράουλα. Μιλάς για το σκάουτινγκ του Άρη σε κάθε άρθρο και όντως φέρνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Ποια ομάδα έφερε έσοδα 7 εκατομμύρια τα τελευταία 5 χρόνια από πωλήσεις παικτών πλην του Απόλλωνα; Καμία! Επίσης πόσα ξόδεψε ο Άρης τα τελευταία χρόνια να αγοράζει παίκτες και πόσα ο Απόλλωνας; Υπάρχει κάποια ομάδα που δεν έφερε παλτά; Μίλα και με τους συμβούλους σου για να σου πουν για τον Απόλλωνα».

-Απάντηση από τον δημοσιογράφο, Πόλυ Χαραλάμπους - Με προσβάλλετε ότι έχω συμβούλους, είμαι 57 χρονών, με προσβάλλετε όταν λέτε ότι έχω αλλότρια συμφέροντα. Επιμένω για τον Άντρο Κκαφά ότι δεν είναι μαϊντανός και είναι σοβαρός: «Εγώ δεν κατηγόρησα κανένα. Φτάνει αυτή η τοξικότητα με τον Απόλλωνα! Να γράφετε και τα θετικά. Είναι κρίμα. Και δεν είναι μόνο εσύ, είναι και άλλοι συναδέλφοι σου. Εδώ άλλο σάιτ έβαλε φωτογραφία μου που χαμογελούσα και ότι έρχονται καλά νέα και μετά βγήκε ότι φεύγει ο Ρομπέρζ. Σταματάτε όλοι να παρακινείτε τον κόσμο!».

«Ξέρετε γιατί χαίρομαι; Φέτος η πλατιά μάζα του κόσμου, οι Απολλωνίστες, παρά τις απογοητεύσεις ήρθαν και στήριξαν. Δεν στήριξαν τη διοίκηση, αλλά την ομάδα. Ο Κίρζης μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος, αλλά ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος του».

Για επενδυτή: «Θεωρείς δηλαδή πως αν έρθει επενδυτής, θα δεχθεί να του υποδείξουμε εμείς; Το προϊόν είναι πετυχημένο, τα αποτελέσματα, το γήπεδο, τα πάντα... Αν θα υπάρξουν επενδυτές, εγώ από τις 9 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαΐου είχα ανοικτές τις πόρτες. Μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε κάποιος. Σταματήστε όλοι να παρακινείτε τον κόσμο. Ξέρετε τι χαίρομαι πάρα πολύ; Φέτος η πλατιά μάζα του κόσμου έδειξε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν στήριξαν τη διοίκηση, στήριξαν την ομάδα, όχι τον Κίρζη. Η ομάδα ανήκει στον κόσμο της. Με 6.000 εισιτήρια διαρκείας είμαστε σε καλό δρόμο».

-------------

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: «Συμφωνώ με τον πρόεδρο. Το παζάρι άλλαξε και είναι πολύ πιο δύσκολο. Έπρεπε να βρούμε το χρόνο να αξιολογήσουμε το χρόνο και να πείσουμε παίκτες. Χάσαμε και παίκτες που δέχθηκαν πολύ μεγαλύτερες προτάσεις. Προσπαθήσαμε να έχουμε υπομονή για να έχουμε καλύτερες επιλογές».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ