Πόλυς ΧαραλάμπουςΔεν χρειάστηκε να «ξοδέψουν» παρά πολλές δυνάμεις, για να γράψουν το τρίποντο στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το γκολ από τα αποδυτήρια του Κοκόριν, η αποβολή του Μπράγκα (34'), όπως και η διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλο τους, κατέστησαν εύκολη την δουλειά των παιχτών του Σπιλέφσκι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, τα «σερβιρίσματα» του Κοκόριν στους συμπαίχτες του. Αυτός έδωσε την ασίστ στον Γκομίς, ο οποίος «εκτέλεσε» στο τετ-α-τετ τον Κύπριο κίπερ της ΑΕΚ Παναγιώτη Κυριάκου.
Μερικά «γλυκά πατήματα» της μπάλας, έκανε και στον Μπένγκτσον, με τον Σουηδό ωστόσο να μην καταφέρει να «βρει» δίχτυα.
Αποτελεί θετική εξέλιξη για την ομάδα, ότι ανεβαίνει ο «Κόκο», ένας παίχτης που ήταν κομβικός πριν δυο χρόνια όταν η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Η περσινή του χρονιά, είχε κινηθεί στην μετριότητα.
Αυτό που περιμένει ο Σπιλέφσκι είναι ότι ο Ρώσος επιθετικός, θα είναι «επιδραστικός» στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, όσο προχωρά ο μαραθώνιος και θα αυξηθούν τα παιχνίδια ντέρμπι, όπου που θα χρειάζεται να «μιλούν» οι μεγάλοι παίχτες.
Δυνατή ανάρτηση Πραστίτη στα σοσιαλ μίντια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/07 @ 21:27
Η αντίπαλος του Άρη στο Κόνφερενς Λιγκ Πούσκας έφερε φιλική ισοπαλία με τον Ερυθρό Αστέρα
13/07 @ 21:14
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει για τη σημερινή (13/07) προπόνηση της Λεμεσιανής ομάδας στην Αυστρία.
12/07 @ 21:59
Ο Αθλητικός Διευθυντής του Άρη, Ντάνιελ Σικόρσκι μίλησε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας και αναφέρθηκε για τη μεταγραφή του Λέο Μπένγκτσον στην Λεχ Πόζναν.
12/07 @ 20:36
Mε ανάρτηση του Άρης ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.
11/07 @ 20:19
Διαβάστε την ενημέρωση από τον Άρη.
11/07 @ 14:35
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο Νοτιοαφρικανός εξτρέμ του Άρη, Μιχλάλι Μαγιαμπέλα, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την Κάιζερ Τσιφς για να τον αποκτήσει.
BEST OF THEMASPORTS