Μήνυμα ευαισθησίας από τις ομάδες: «Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μήνυμα ευαισθησίας από τις ομάδες: «Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Για την 11η αγωνιστική της Cyprus League By Stoiximan, οι ομάδες ένωσαν τις φωνές τους στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: «Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο».

Αφορμή στάθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Φρέναρος, όπου τρεις νεαροί έχασαν τη ζωή τους, σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρη την κοινωνία.

Με αυτή την πρωτοβουλία, οι οπαδοί των ομάδων έδειξαν την ευαισθησία τους, καλώντας σε υπευθυνότητα και ασφάλεια στους δρόμους, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει τον ρόλο του αθλητισμού ως φορέα μηνυμάτων που αγγίζουν την κοινωνία στο σύνολό της.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς!

Ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς!

Στη χθεσινή ομιλία του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, τόνισε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» εκτός από προπονητή, θα προχωρήσουν σε πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, Ποδοσφαιρικού Διευθυντή και δύο σκάουτερ.

BEST OF THEMASPORTS