Τα εισιτήρια για τους ΑΕΚτζήδες που θα πάνε Περιστερώνα

Τα εισιτήρια για τους ΑΕΚτζήδες που θα πάνε Περιστερώνα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Δόξα.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο (02/09) στις 20:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά (μέχρι τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου) και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Τετάρτη: 10:00-13:00, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο:09:00-13:00). Για ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.   

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους Νότια του Σταδίου, στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου της ΟΧΕΝ Περιστερώντας. Τα ταμεία και οι εισόδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου.  Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν γινόταν αλλιώς: Έτοιμη να πάρει θέση στο Μουσείο της ΑΕΚ η ιστορική φανέλα του Ζοάο Μάριο

Δεν γινόταν αλλιώς: Έτοιμη να πάρει θέση στο Μουσείο της ΑΕΚ η ιστορική φανέλα του Ζοάο Μάριο

Το Μουσείο της ΑΕΚ θα κοσμεί η ιστορική φανέλα του ήρωα Ζοάο Μάριο που πέτυχε το γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το οποίο η Ένωση κατέκτησε το πρωτάθλημα.