Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την Τζένι Ερμόσο να κάνει πλάκα με τις άλλες παίκτριες της εθνικής Ισπανίας μετά το φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας και να συγκρίνει όσα έγιναν με το περίφημο φιλί του Ίκερ Κασίγιας στη Σάρα Καρμπονέρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Ισπανία και όχι μόνο, καθώς η διεθνής Ισπανίδα φαίνεται χαμογελαστή να δείχνει στις άλλες παίκτριες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το δικό της φιλί με τον Ρουμπιάλες και να λέει: «Όπως ο Ίκερ και η Σάρα». 

 

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στο πούλμαν της «ρόχα» μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με τις διεθνείς παίκτριες να πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους. 

 
 

Στο πούλμαν, μάλιστα, είναι και ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όταν τον βλέπουν οι παίκτριες κάνουν καζούρα φωνάζοντας «Φιλί, φιλί». 

Kάποια ρεπορτάζ θέλουν το συγκεκριμένο βίντεο να χρησιμοποείται ως υπερασπιστικό «όπλο» από τον Ρουμπιάλες, για να δείξει ότι το φιλί ήταν συναινετικό και δεν υπήρξε σεξουαλική επίθεση. 

 

 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλήση Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις ενόψει επίσημων αγώνων-ThemaSports
18/06 @ 14:09

Κλήση Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις ενόψει επίσημων αγώνων

Η Εθνική μας ομάδα των γυναικών έχει επίσημες υποχρεώσεις τον Ιούλιο και από τις 20 Ιουνίου, μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση-ThemaSports
07/06 @ 13:00

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 περιόδου 2024 - 2025.

Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση για τις Apollon Ladies ενόψει Women's Champions League-ThemaSports
07/06 @ 09:18

Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση για τις Apollon Ladies ενόψει Women's Champions League

Στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία η κλήρωση για τις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League.

Τον ερχόμενο μήνα η συνέχεια για την Εθνική μας-ThemaSports
06/06 @ 09:34

Τον ερχόμενο μήνα η συνέχεια για την Εθνική μας

Τον ερχόμενο μήνα θα ολοκληρώσει η Εθνική μας ομάδα Γυναικών τις υποχρεώσεις της την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

Σήμερα ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής μας με τη Γεωργία-ThemaSports
04/06 @ 09:55

Σήμερα ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής μας με τη Γεωργία

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής Γυναικών

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ