Ανδρέας Χρίστου

Δεν δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια ο Ανδρόνικος Κακουλλής και με τα λεγόμενα του φανέρωσε πως δεν θέλει... ειδική μεταχείριση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έδωσε τη δική του απάντηση για την κριτική που δέχεται ο Κακουλλής και οι υπόλοιποι Κύπριοι παίκτες της Ομόνοιας, ενώ εξήγησε και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσον οι Κακουλλής, Λοΐζου, Χάμπος και γενικότερα οι Κύπριοι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια.

Περισσότερη πίεση δέχθηκε ο Κακουλλής, ο οποίος πήρε το νούμερο 9 και ο Σωφρόνης δείχνει να τον εμπιστεύεται πολύ περισσότερο φέτος. Στα πρώτα ματς δεν σκόραρε και έγινε ένας μικρός χαμός στα σόσιαλ για τον 22χρονο φορ...

Ο ίδιος απάντησε πρώτα με ένα γκολ στη Δανία και δύο κόντρα στη Σαλαμίνα όμως στην εκπομπή Total Green αποκάλυψε και τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλο αυτό το χαμό γύρω από το πρόσωπο του. «Όπως δεν πρέπει τα θετικά σχόλια να σε ανεβάζουν, το ίδιο και με τα αρνητικά, δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψην. Τον τελευταίο καιρό προσπάθησα να τα αποβάλω αυτά και δέχθηκα ένα κύμα αγάπης, πήρα πολλά θετικά μηνύματα χωρίς να ξέρω τι ειπώθηκε. Δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα. Τους ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια, με βοήθησαν πολύ», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του.

Από εκεί και πέρα τόνισε πως στην Κύπρο στα 22 σου θεωρείσαι «μικρός» και ταλέντο ενώ στο εξωτερικό είναι έτοιμοι παίκτες, μια ατάκα που έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας. Ο Κακουλλής και οι υπόλοιποι «μικροί» της Ομόνοιας πρέπει να αντιμετωπίζονται ως έτοιμοι παίκτες όμως από την άλλη δεν πρέπει να τους υποτιμούμε και να τους υποβιβάζουμε με την πρώτη ευκαιρία...

Η... «Κυπριοφαγία» στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες και είναι ένας ακόμη λόγος που ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι είδος προς εξαφάνιση στις ομάδες μας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ