Themasports

Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή «Total Green», την πρώτη για τη νέα σεζόν, ήταν ο Κύπριος διεθνής επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος σχολίασε ανάμεσα σε άλλα, την κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα από μερίδα του κόσμου του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τους νεαρούς παίκτες της Ομόνοιας και για το αν ξέφυγε από το στάτους του... μωρού της Ακαδημίας: «Στο εξωτερικό είναι διαφορετική η νοοτροπία. Στα 22 σου στο εξωτερικό θεωρείσαι έτοιμος ποδοσφαιριστής. Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Δεν το σκέφτομαι αυτό εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου και είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ο καθένας ξεχωριστά την αξία του».

Για το ότι στο ξεκίνημα του, αμφισβητήθηκε για το αν μπορούσε να σηκώσει το βάρος του βασικού επιθετικού της Ομόνοιας: «Ο χρόνος θα το κρίνει αυτό. Δεν βάζω έξτρα πίεση στον εαυτό μου. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Στο τελευταίο παιχνίδι ήρθα εγώ από τον πάγκο και σκόραρα, από βδομάδας μπορεί να είμαι εγώ βασικός και να έρθει άλλος από τον πάγκο να κάνει τη διαφορά. Υπάρχει ο χώρος που δίνονται απαντήσεις, είναι το γήπεδο κι εκεί πρέπει να μιλάμε».

Για την κριτική του τελευταίου διαστήματος: «Όπως δεν πρέπει τα θετικά σχόλια να σε ανεβάζουν, το ίδιο και με τα αρνητικά, δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψην. Τον τελευταίο καιρό προσπάθησα να τα αποβάλω αυτά και δέχθηκα ένα κύμα αγάπης, πήρα πολλά θετικά μηνύματα χωρίς να ξέρω τι ειπώθηκε. Δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα. Τους ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια, με βοήθησαν πολύ».

Για το πως νιώθει που αγωνίζεται στην Ομόνοια: «Ήταν το όνειρο μου να παίξω στην Ομόνοια, να φορέσω το νούμερο 9 και να πάρω και το περιβραχιόνιο».

Για τους ποδοσφαιριστές που βοηθούν τους νεαρότερους: «Οι πάικτες που δίνουν το κάτι παραπάνω, είναι ο Φαμπιάνο, ο Λέζιακς, ο αρχηγός Κούσουλος, ο Μπασιρού, ο Λανγκ, ο Μίλετιτς που έχουν παραστάσεις από πιο ψηλό επίπεδο. Εμείς οι νεαροί είναι πιο εύκολο στο παιχνίδι να ξεφύγουμε και έρχονται αυτοί οι πιο έμπειροι να μας καθοδηγήσουν. Εγώ όταν πάω προπόνηση, δεν νιώθω τα 10 χρόνια διαφοράς με τον Μπασριρού, τα 12 χρόνια με τον Λέζιακς και τα 13 με τον Φαμπιάνο. Κάθε μέρα που περνά, δένουμε ακόμα περισσότερο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ