Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

H ανακοίνωση.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού στο Στάδιο Αλφαμέγα, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (21/08) στις 20:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Παρασκευή: 11:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο: 09:00-14:00, Δευτέρα: 09:00-16:00). Για ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ. Eισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.   

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Βόρεια κερκίδα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Βόρειο χώρο στάθμευσης (P4A & P4B)., ενώ θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο Ν2 της Βόρειας κερκίδας. Οι εισόδοι και τα ταμεία του γηπέδου του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:15. 

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.   

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου. Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ιστορική εμπειρία για Chalkanor Suns – Η πρώτη κυπριακή ομάδα που αγωνίστηκε στο Glass Floor του Τ Center Arena (OAKA)

Ιστορική εμπειρία για Chalkanor Suns – Η πρώτη κυπριακή ομάδα που αγωνίστηκε στο Glass Floor του Τ Center Arena (OAKA)

O Chalkanor Suns έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που αγωνίστηκε σε Glass Floor σε παιχνίδι αναπτυξιακού χαρακτήρα. Μια ξεχωριστή στιγμή για την κυπριακή καλαθόσφαιρα και μια μεγάλη τιμή για τον σύλλογο.