Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εμφάνιση και η ήττα με Ανόρθωση«Θα κρατήσουμε την ίδια στάση που είχαμε κρατήσει και μετά τα δύο νικηφόρα φιλικά στην Βουλγα΄ρια. Θα πω το κλισέ, τα φιλικά είναι για τον προπονητή. Είμαστε ευχαριστημένοι για την δουλειά του προπονητή, ανέφερε ο ίδιος ότι δεν περίμενενα είχαμε καλή εμφάνιση με Ανόρθωση αφού η ομάδα ήταν καταπονημένη από τις προπονήσεις. Δεν είναι δικαιολογία , άπαντες έχουν πλήρη γνώση για το τι κάνουν. Το πάθαμε και πέρσι αλλά η ομάδα μας στην πορεία, άντεξε και πάλεψε σε όλο το πρωτάθλημα»

Τι πρέπει να διορθώσει: «Έχουν παρατηρηθεί κάποιες αδυναμίες. Υπάρχουν ακόμη δύο φιλικά για να ετοιμαστεί η ομάδα και να δουλέψει».

Για τη μετακίνηση Τσίκο«Δεν γνωρίζω πότε θα έρθει στην Κύπρο. Θεωρώ με βάσει τις τελευταίες εξελίξεις ότι θα γίνει η συμφωνία, οι ενδείξεις είναι θετικές και είμαστε πολύ κοντά. Τα λέγαμε και τη περασμένη εβδομάδα, όμως… φοβάμαι με αυτά που είδα από τον ποδοσφαιριστή».

Για τον αντικαταστάτη του: «Αν δεν υπάρξει τελική παραχώρηση δεν θα ρισκάρουμε να βρούμε κάτι. Μπορεί να στραβώσει κάτι στο τέλος και δεν θα είμαστε σε θέση να πληρώνουμε τα συμβόλαια. Δημιουργούμε πρόβλημα και στη ομάδα προγραμματισμού όμως και οι ίδοι αντιλαμβάνονται τα δεδομένα. Ίσως να χάθηκαν κάποιες περιπτώσεις όμως θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις».

Για μεταγραφικά: «Θέλουμε ακραίο επιθετικό και σέντερ φορ, εκεί επικεντρωνόμαστε. O Τσίκο επηρεάζει και την απόφαση για επιθετικό, αφού ο προπονητής ίσως να ψάχνει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, έτσι θα ξέρει ποια χαρακτηριστικά θέλει για τον σέντερ φορ».

Για Ντουρμισάι: «Δεν ξέρω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα».

Για το φιλικό με Eθνικό: «Ναι, έχουμε ένα φιλικό αυτό το Σάββατο, γενική είσοδος 10 ευρώ στο Δασάκι και το επόμενο Σάββατο με τον Οθέλλο στο δικό μας γήπεδο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει «ερυθρόλευκος» και με τη... βούλα ο Ντουρμισάι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 17:58

Παραμένει «ερυθρόλευκος» και με τη... βούλα ο Ντουρμισάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οριστικό: Ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας και τη νέα περίοδο θα είναι ο Φλορίν Ντουρμισάι!

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα-ThemaSports
02/05 @ 10:40

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα

Σημαντική εξέλιξη στους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου-ThemaSports
30/04 @ 15:43

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
30/04 @ 13:38

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα

Παρελθόν από την Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο προπονητής Κ-19 της ομάδας Μάριος Χριστοδούλου. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. 

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»-ThemaSports
27/04 @ 21:14

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ