Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την προσπάθεια που θα γίνει για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία: «Είναι ξεκάθαρο ότι οδεύουμε προς δύσκολο, σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αποστάσεις μικρές ανάμεσα στις ομάδες. Με βάση το βάρος της φανέλας μας δεν τίθεται οποιοσδήποτε άλλος στόχος πέραν της ανόδου στην Α’ Κατηγορία».

Για το θέμα των επενδυτών και αν έχει προσεγγιστεί η ομάδα: «Η δική μας περιοχή έχει πολλούς επιχειρηματίες και ο καθένας όπως μπορεί βοηθά. Δυστυχώς όμως, με τόσες πολλές επενδυτικές κινήσεις σε Α’ και Β’ κατηγορία, είναι δύσκολο να οραματιστούμε κάτι μεγάλο. Της ΕΝΠ της αξίζουν σίγουρα πολύ περισσότερα, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούμε να ονειρευτούμε κάτι μεγαλύτερο. Προς το παρών βλέπουμε τους τωρινούς μας στόχους και στο μέλλον θα δούμε αν μπορούμε να οραματιστούμε κάτι μεγαλύτερο στο Παραλίμνι. Θεωρώ πως πλέον με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει προσεγγιστεί ή προσεγγίσει. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Ένας επενδυτής ή μια επενδυτική κίνηση απαιτεί όρους και προϋποθέσεις για να μην υπάρξει κίνδυνος να χαθεί η ταυτότητα οποιαδήποτε ομάδας. Είμαστε μια ομάδα από τη δεκαετία του ’30, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι το κρατάμε αυτό ως φυλακτό».

«Αν υποθέσουμε ότι η ΕΝΠ πριν από 10-15 τερμάτιζε στις πρώτες 6-8 θέσεις και πλέον βρίσκεται σε δοκιμασία μεταξύ Α’ και Β’ Κατηγορία και να συζητάμε για άνοδο, σημαίνει πως έχουμε αποδεχθεί αυτό το γεγονός. Πλέον ίσως άθελά μας ίσως να το έχουμε αποδεχθεί. Δεν μπορούμε να πουλήσουμε την ομάδα μας και το έχουμε αποδεχθεί», πρόσθεσε και σημείωσε για την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για την οικονομική ενίσχυση: «Η πρώτη μας κίνηση ήταν η έκδοση λαχνού με δώρο ένα αυτοκίνητο. Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πρωτοφανής και συγκινητική, πραγματικά έχουν επανδρωθεί ομάδες ανθρώπων και παλαίμαχοι που συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια. Ο κόσμος αγκαλιάζει και πραγματικά είμαστε περήφανοι. Όσο υπάρχει αυτή η αγάπη και η αγνότητα εμείς οραματιζόμαστε αυτό στο οποίο στοχεύουμε».

Διγκόζης για ΕΝΠ: «Δυστυχώς μου είπαν χιλιάδες ψέματα»

Για τις κατηγορίες από τον Ελλαδίτη προπονητή Άγγελο Διγκόζη σε βάρος των βυσσινί: «Έχουμε διαβάσει τις αναφορές του. Από τη στιγμή που το διαβάσαμε και δεν το ακούσαμε υπάρχει μικρό ή μεγάλο περιθώριο παραπληροφόρησης. Εμείς σεβόμαστε τον άνθρωπο και προπονητή κ. Διγκόζη. Από την πρώτη στιγμή γνώριζε την ομάδα και την ιστορία της. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες στις λεπτομέρειες. Εμείς τον εκτιμάμε πολύ, του ευχόμαστε καλή συνέχεια, είναι καλός προπονητής και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε και να δώσουμε συνέχεια στο θέμα. Είμαστε σίγουροι πως κι ο ίδιος σέβεται την ομάδα μας και θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι αναφορές δεν ήταν κακοπροαίρετες. Θεωρούμε πως είναι καλύτερα να μην δώσουμε συνέχεια για να προστατεύσουμε την ομάδα μας και τον ίδιο. Βάζουμε τελεία και προχωράμε μπροστά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΠ: «Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας!!»-ThemaSports
30/04 @ 20:53

ΕΝΠ: «Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας!!»

Ανάρτηση από την ΕΝΠ με αφορμή την βράβευση των ποδοσφαιριστών της, Μιχάλη Χαραλάμπους και Πάβελ Ντρέκσα.

«Παίζει» στo Νοvasports η ΕΝΠ!-ThemaSports
27/04 @ 10:49

«Παίζει» στo Νοvasports η ΕΝΠ!

Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 8:00μ.μ. στο Novasports Prime.

ΚΑΛΕΣΜΑ από την ΕΝΠ: «Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας»-ThemaSports
26/04 @ 09:28

ΚΑΛΕΣΜΑ από την ΕΝΠ: «Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας»

Με ανάρτηση της η ΕΝΠ στα social media, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στον αυριανό (27/04, 17:00) αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ στο Δημοτικό στάδιο Σωτήρας, τον τελευταίο στο φετινό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιστροφή της Παραλιμνίτικης ομάδας στην Α' κατηγορία.

Πρώτη παρουσία για την ΕΝΠ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:26

Πρώτη παρουσία για την ΕΝΠ Κ-19 σε τελικό

Πρώτη συμμετοχή για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 Cablenet.

«Στην ΕΝΠ δεν φτάνει να το λέμε…»-ThemaSports
22/04 @ 15:27

«Στην ΕΝΠ δεν φτάνει να το λέμε…»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0.

Σφράγισε το 3ο εισιτήριο ανόδου η ΕΝΠ, στη Β' και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός-ThemaSports
20/04 @ 18:44

Σφράγισε το 3ο εισιτήριο ανόδου η ΕΝΠ, στη Β' και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός

Η ΕΝΠ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία, μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί της Πέγειας με 1-4.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ