Οι Ισραηλινοί -και όχι μόνο φυσικά- έμειναν με το στόμα ανοιχτό με όσα είδαν από τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ στο τελευταίο 20άλεπτο και έκανε… μαγικά, «σφραγίζοντας» τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση για τον «δικέφαλο του Βορρά»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λουτσέσκου, λοιπόν, κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου να απαντήσει σε ερώτηση για τον νεαρό, τονίζοντας ότι «ήταν φανταστικός απόψε, αλλά πρέπει να συνεχίσει με ταπεινότητα».

Αναλυτικά, είπε: «Έχει ταλέντο, αλλά θα πρέπει να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, είναι σημαντική η εκπαίδευση και ο δρόμος, που θα ακολουθήσει. Σήμερα έμεινε στον πάγκο, ίσως αυτό άλλαξε κάτι στο μυαλό του και ήταν φανταστικός. Ελπίζω και στο μέλλον να κινηθεί με έναν ταπεινό τρόπο».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Το σημερινό ήταν ένα ωραίο σε θέαμα παιχνίδι, αλλά και πολύ σημαντικό, γιατί δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να αντιληφθεί ό,τι ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει και να μην κοιτάξει κάτι άλλο. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό, που μας έδειξε το παιχνίδι, αυτή η πρόκριση. Είδαμε τη συμπεριφορά των παικτών, εκείνων, που αγωνίστηκαν και εκείνων, που ήρθαν από τον πάγκο».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «δεν έχει κλείσει ενδεχομένως το γκρουπ, αλλά τώρα, που μιλάμε, πρέπει να βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με την ημέρα». Και πρόσθεσε: «Είναι το τελευταίο και το μοναδικό σχόλιο για τις μεταγραφές. Με νοιάζει μόνο η προετοιμασία των παικτών μου για το επόμενο ματς. Έχω πει ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας, που μπορούν να παρουσιαστούν καταστάσεις για να δημιουργήσουν μία διαφορετική δυναμική. Ξέρω πότε η ομάδα είναι καλά και πότε δεν είναι καλά…».

Για τον Σαμάτα, σημείωσε: «Πολύ θετικό στοιχείο ότι καταφέραμε να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες όπως ο Σαμάτα, προκειμένου να είναι περισσότερο έτοιμοι για τις επόμενες προκλήσεις, που θα έχουμε».

Για την επόμενη πρόκληση του ΠΑΟΚ: «Τι να σχολιάσω για τη Χάιντουκ; Μόλις τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Θα αναλύσουμε πλήρως από αύριο την κατάσταση, μέχρι σήμερα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Μπεϊτάρ».

Για τα «δώρα» της Μπεϊτάρ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες από το γκρουπ μας, που δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Ίσως ένας δύο παίκτες. Το ποδόσφαιρο αφορά και την πνευματική προετοιμασία, ίσως και εμείς οδηγήσαμε την Μπεϊτάρ στα λάθη και στα δώρα, αλλά από την άλλη πλευρά, και εμείς κάναμε ένα δώρο με την αποβολή σε εκείνο το σημείο του αγώνα».

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο «κέρβερος» Στρακόσα στην ΑΕΚ-ThemaSports
08/07 @ 22:00

Ο «κέρβερος» Στρακόσα στην ΑΕΚ

Το χρονικό μίας προαναγγεθλείσας μεταγραφής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/7) με τον Θωμά Στρακόσα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ και τη διοίκηση να ανακοινώνει τη σπουδαία μεταγραφή.

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!-ThemaSports
08/07 @ 18:00

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:32

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ