Ο Φανούριος Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τον Χρίστο Παπακώστα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Τι γίνεται με τις κινήσεις σας; «Κανένα νεότερο στις μεταγραφές, όμως θα έχουμε τις επόμενες ημέρες στην ομάδα. Θέλουμε παίκτες που θα μας δικαιώσουν αλλά στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες του λάθους. Θέλουμε ποιότητα και εμπειρία στη δύσκολη χρονιά που έρχεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και καλούμαστε να εφαρμόσουμε το πλάνο για να παραδώσουμε στον κ. Αντόνε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό».

Ποιες θέσεις κοιτάει ο Απόλλωνας; «Δύο ακραίοι επιθετικοί είναι στους στόχους μας, επίσης θα πάρουμε έναν τερματοφύλακα και θα δούμε τις επόμενες κινήσεις, ειδικότερα εάν ζητήσει ενίσχυση ο Μπόγκνταν Αντόνε. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε απαντήσεις το συντομότερο δυνατό. Έχουμε κάνει κινήσεις και περιμένουμε τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι πως προσδοκούμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και «δίψα» να προσφέρουν τα μέγιστα. Επιθυμούμε να μας βοηθήσουν άμεσα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα φιλικά: «Από τα φιλικά παιχνίδια δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες επιθετικά, είναι φυσιολογικό καθώς λείπουν μονάδες που θα μας ενισχύσουν. Ο νέος Απόλλωνας θα είναι δυνατός και τα συμπεράσματα θα βγουν στα επίσημα παιχνίδια».

Για Βαλμπουενά: «Μας γνώριζε ο Βαλμπουενά κυρίως από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Πεϊμπέρνς είναι φίλος του και του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Απόλλωνα. Μας ακολούθησε στην προετοιμασία και τώρα έρχεται στην Κύπρο για την συνέχεια της προετοιμασίας».

Για τον Πίττα: «Ο Πίττας είναι αθλητής πρότυπο και δικαιώθηκε απόλυτα. Είναι ικανός ποδοσφαιριστής και του δίνουμε συγχαρητήρια ως Απόλλωνας. Έχουμε τον Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θα πάρουμε δύο ακραίους επιθετικούς και ίσως έρθει περαιτέρω ενίσχυση. Το πλάνο που γνωρίζω είναι αυτό που σας έχω μεταφέρει τώρα, εάν και εφόσον αλλαχθεί αυτό έπειτα από συζητήσεις με τον Μπόγκνταν Αντόνε, ο Νίκος Κίρζης θα κάνει το καλύτερο δυνατό».

Για τον Άντος: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Άντος. Έγιναν βολιδοσκοπήσεις αυτή είναι η αλήθεια. Παραμένει παροπλισμένος λόγω τραυματισμού».

Για τον Ουάρντα: «Καμία σκέψη δεν έγινε για τον συγκεκριμένο παίκτη. Δεν προκύπτει από πουθενά θέμα Ουάρντα. Δεν έγινε καμία προσέγγιση από τον Απόλλωνα. Ο Πρόεδρος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν ανταποκρίθηκε και το θέμα «έκλεισε» άμεσα και οριστικά. Ταυτόχρονα, υπήρξε το πρόβλημα με το διαβατήριο, όπως και το ποσό του συμβουλαίου που ήταν πέραν των δυνατοτήτων μας».

Για τα ταμεία και τις πωλήσεις: «Έγιναν καλές συμφωνίες, θα καρπωθεί η Eταιρεία του Απόλλωνα σημαντικά ποσά. Ο Απόλλωνας έκανε ρεκόρ πωλήσεων την τελευταία δεκαετία και είναι σημαντικό «κομμάτι» για την υγεία του συλλόγου».

Για τον Ρίκκα: «Είναι υποσχόμενος ατζέντης με διασυνδέσεις στο εξωτερικό. Ευγενέστατος κύριος που κατέχει το αντικείμενο. Η σοβαρότητα που τον χαρακτηρίζει, του αφήνουν ανοικτή την πόρτα συνεργασίας στον Απόλλωνα».

Για τον κόσμο και τα διαρκείας: «Έχουμε πλησιάσει τις 5.000 κάρτες διαρκείας. Ο αριθμός θα αυξηθεί και θα φτάσουμε τις 6.000».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ