Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM για όλα όσα αφορούν την Παφιακή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με Σασουόλο και τον Ζάιρο: «Καλημέρα σας. Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό τεστ, όμως τα φιλικά είναι για τους προπονητές, έτσι ώστε να βγάλει τα συμπεράσματα του. Είχαμε την αποχώρηση του Ζάιρο, όμως δεν είναι κάτι το σοβαρό. Για να είμαστε 100% σίγουροι θα γίνουν εξετάσεις για να διαφανεί το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Πήγε αρκετά καλά η Πάφος FC. Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην εκείνων που είχαν κάποια προβλήματα. Πήραν όλοι την ευκαιρία τους. Δώσαμε πίεση ενώ διαθέταμε και ταχύτητα. Έχουμε αρκετά φιλικά και δοκιμασίες. Πέντε τουλάχιστον φιλικά είναι στο πρόγραμμα».

Για τις προσθήκες: «Θα είναι ελάχιστες οι προσθήκες, θα είναι καλές και ποιοτικές. Είμαστε ευχαριστημένοι, τα πάντα κυλούν όπως θα το θέλαμε ως ομάδα».

Για το φιλικό με Ουντινέζε: «Χρησιμοποιήθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες, ενώ το φιλικό με την Ουντινέζε είναι σημαντικό. Δυνατά φιλικά που θα μας δώσουν αρκετά στοιχεία ως ομάδα. Θα φανούν σίγουρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μας. Τα δυνατά φιλικά είναι κατάλληλα για συμπεράσματα».

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, θέλουμε ποιοτικές και ουσιαστικές κινήσεις. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε κάτι παραπάνω, άρα η ποιότητα είναι σημαντική. Θα προσθέσουμε εργαλεία στον κορμό μας».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Υπήρχε άγχος σε αυτό το θέμα, δεν υπήρχε γήπεδο για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι που πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα συνεχίσουμε στο… σπίτι μας. Σημαντικό και για την Καρμιώτισσα. Οι δύο ομάδες θα έψαχναν στέγη για το νέο πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε κάποιες πινελιές. Θέλουμε να είναι φιλικό προς τον κόσμο και προς τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, θα βελτιώσουμε όσα μπορούμε για τον κόσμο».

Για τα διαρκείας: «Από την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας. Να είναι σίγουροι ότι οι τιμές θα είναι ελκυστικές. Έντονο το ενδιαφέρον από τον κόσμο. Οι περσινοί κάτοχοι θέλουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Θέλουμε να περάσουμε τη χιλιάδα στα διαρκείας. Η παρουσία του κόσμου μας έδειξε ότι μπορούμε να σπάσουμε αυτό το νούμερο».

Για Τάιβο και Φαντιγκά: «Δεν έχουμε κάτι ως ενημέρωση. Θα βγαίνουμε με ανακοίνωση για τις εξελίξεις».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Στην προετοιμασία καλούμαστε να κάνουμε καλή δουλειά, θέλουμε να είμαστε «ΟΚ» σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Τα πάντα είναι στα… πόδια μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!-ThemaSports
19/05 @ 15:31

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!

Το ρόδι έσπασε, η Πάφος όχι μόνο βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, νικώντας με εμφατικό τρόπο την Ομόνοια στον ψεσινό τελικό κυπέλλου!

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 13:31

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τίτλου!

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 20:00

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάνκοβιτς πετύχαινε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» εκείνη τη... μυθική γκολάρα και έδωσε στην Πάφο την ιστορική πρόκριση στον τελικό, πολλοί είπαν και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν σημάδι τίτλου!

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο-ThemaSports
19/05 @ 22:00

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο

Στις προηγούμενες τέσσερις «μονομαχίες» τους στο πρωτάθλημα, η παρτίδα ήταν ισόπαλη για Ομόνοια και Πάφο, αφού μετρούσαν από μία νίκη (εκτός έδρας) στην πρώτη φάση και δύο ισοπαλίες στα πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ