Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχάρη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΚ έφτασε μία ανάσα από το 18ο πρωτάθλημά της, όμως ο ΠΑΟΚ με το διπλό στο Βικελίδης της πήρε την μπουκιά από το στόμα, πανηγυρίζοντας εκείνος την κατάκτησή του.
Ο Ματίας Αλμέιδα στο φινάλε του αγώνα ευχαρίστησε τον κόσμο της Ένωσης για τη στήριξη και παράλληλα, συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για το επίτευγμά του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Με αυτή την τελευταία εικόνα τελειώνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, στη διοίκηση του, τον προπονητή και τους παίκτες του.
Σήμερα δεν έχω πολλά λόγια να πω. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας. Η ενέργεια που δίνει το γήπεδο και ο κόσμος μας δεν μπορεί να συγκριθεί
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 10:33
Άρης και Παναθηναϊκός, κοντράρονται απόψε στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
19/10 @ 09:04
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) στην κατάμεστη -όπως αναμένεται- OPAP Arena, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει τις ισορροπίες για τη συνέχεια των δυο ομάδων στη μάχη του τίτλου.
18/10 @ 23:59
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» .
18/10 @ 23:57
Άρης και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για μία ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική «μάχη» και οι προπονητές τους συναντιόνται ξανά με διαφορετικές ομάδες και πόστο.
18/10 @ 18:56
Ο Ολυμπιακός τελείωσε νωρίς την ΑΕΛ Novibet, με τον Ελ Κααμπί να παίρνει και πάλι τ’ «όπλο» του και με το… σβηστό 2-0 έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Μπαρτσελόνα. Επέστρεψε ο Γιάρεμτσουκ.
18/10 @ 18:00
Σύλληψη προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής για παραβάσεις σχετικές με φωτοβολίδες, όπλα και αθλητική νομοθεσία.
BEST OF THEMASPORTS