Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Με 20 γκολ, ο Λορέν Μορόν ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League, όντας ο πρώτος παίκτης του Άρη που τα καταφέρνει μετά από 43 χρόνια.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο Άρης βρήκε έναν πραγματικό... killer για την επίθεση, με τον Λορέν Μορόν να σπάει τα κοντέρ και να κατακτά την κορυφή των σκόρερ στη Stoiximan Super League με 20 γκολ!

Ο Ισπανός φορ σημείωσε ένα τρομερό τέρμα στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και σφράγισε την κορυφή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με 17.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά από 43 ολόκληρα χρόνια που ο πρώτος σκόρερ της Α' κατηγορίας αγωνίζεται στους «κίτρινους».

Τελευταίος τα είχε καταφέρει ο θρυλικός Ντίνος Κούης, που είχε ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ τη σεζόν 1980/81 με 21 τέρματα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Με τίποτα πίσω»: Γιατί ένας 28χρονος παράτησε το Λίβερπουλ για μια βίλα στην Πάφο

«Με τίποτα πίσω»: Γιατί ένας 28χρονος παράτησε το Λίβερπουλ για μια βίλα στην Πάφο

Περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Μεγάλη Βρετανία πέρυσι αναζητώντας μια νέα ζωή στο εξωτερικό, επιλέγοντας μεταξύ άλλων και την Κύπρο.