Στον Super Sport FM 104.0 ήταν καλεσμένος ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα με τους δύο ποδοσφαιριστές που τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη με ποινή ισόβιου αποκλεισμού από τα γήπεδο με την κατηγορία της χειραγώγης αγώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Οποιοδήποτε μέλος κριθεί ένοχο και αποδειχθεί, από μέρους μας θα το διαγράψουμε από τον Σύνδεσμο. Από την άλλη, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε κάθε μέλος που θα αποταθεί ζητώντας βοήθεια όπως στην προκειμένη περίπτωση γιατί δεν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο. Είναι πολύ λεπτή υπόθεση, με πολύ λεπτά νομικά στοιχεία. Τα μελετούμε μαζί με το νομικό τμήμα της FIFPro.

Είμαστε σε διαδικασία να φέρουμε ένα πολύ μεγάλο όνομα δικηγόρου από το εξωτερικό για να στηρίξει το νομικό μας τμήμα, γιατί τέτοιες ποινές που επιβάλλονται για να μην εργαστούν ξανά για το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι εξαιρετικά σοβαρές. Εμείς αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε ελαφρά τη καρδία. Επειδή ο κόσμος έχει κρεμάσει τους παίκτες γιατί υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση, θα πω ότι αυτή η έρευνα εξέτασε εάν διαπράχθηκε ποινικό αδίκημα χειραγώγησης αγώνα.

Ξέρετε ποιο είναι το συμπέρασμα της έρευνας που υπέγραψε ο κ. Ευθυμίου. Ότι δεν ικανοποιούνται τα συστατικά στοιχεία, άρα δεν κατέληξε σε κανένα εύρημα ότι το παιχνίδι χειραγωγήθηκε. Αντιλαμβάνεστε πόσο σοβαρό είναι αυτό. Και πάω παρακάτω. Δεν μπορεί ένας δικηγόρος να κάνει ανάλυση αγώνα και στην προκειμένη αυτό έγινε. Χωρίς στοιχεία ότι οι παίκτες έλαβαν χρήματα , στοιχημάτισαν ή απειλήθηκαν».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»-ThemaSports
26/04 @ 13:32

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»

Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM.

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»-ThemaSports
17/11 @ 14:15

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας, ο οποίος μίλησε για την Εθνική μας ομάδα και σχολίασε το χθεσινό της παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία.

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!-ThemaSports
06/11 @ 20:08

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!

Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Νικολάου.

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»-ThemaSports
03/10 @ 12:59

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»

Ενημέρωση από την ΠΑΕΕΚ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τίμπλινγκ.

«Ο αποκλεισμός είναι εξοντωτική ποινή, να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο λογικοί οι κανονισμοι»-ThemaSports
12/09 @ 11:14

«Ο αποκλεισμός είναι εξοντωτική ποινή, να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο λογικοί οι κανονισμοι»

Αθώωση αποφάσισε το εφετείο για τους δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ, Πίτερ Οφορνάντου και Κύπρο Ονησιφόρου, που τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή με ισόβιο αποκλεισμό. Στο πλαίσιο αυτό,ο νομικός του ΠΑΣΠ, Λούης Χατζηδημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ