ThemasportsΟ Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβηκε σε γερανό και συνέβαλε στην ολοκλήρωση της τεράστιας τοιχογραφίας του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι, "ασπρίζοντας" τα δόντια του Αργεντινού, με τη Βικτόρια να ποστάρει το σχετικό βίντεο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.
Η ανυπομονησία του κόσμου είναι τεράστια κι αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις 16 Ιουλίου, όταν κι ο Αργεντινός θα παρουσιαστεί από την ομάδα.
Στον απόηχο αυτό ήδη δημιουργήθηκε μία τεράστια τοιχογραγία του Αργεντινού σταρ στο Μαϊάμι, με τον Μπέκαμ μάλιστα, να συμβάλλει και πρακτικά στην ολοκλήρωση του έργου τέχνης.
Η Βικτόρια Μπέκαμ πόσταρε συγκεκριμένα ένα VIDEO, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να απεικονίζεται πάνω στον γερανό, αποκαλύνοντας πως "ασπρίζει" τα δόντια του 36χρονου.
"Υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ; Έχει μόνο λίγες μέρες στην πόλη κι κατευθείαν το κακτοποίησε. Ναι, είναι αυτός που λευκαίνει τα δόντια, όπως παρακολουθούμε!!! Φιλιά από το Μαϊάμι!", έγραψε.
Πηγή: sport24.gr
Δείτε την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην FC Baniyas
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 17:18
Τη μεταγραφή του Νταν Εντόι από την Μπολόνια ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ελβετό εξτρέμ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
31/07 @ 16:36
Ο Χουάνκαρ παραμένει «πράσινος», παρακολουθεί συνεχώς τον Παναθηναϊκό και την επομένη του αποκλεισμού από τα προκριματικά του Champions League έδειξε ξανά την αγάπη του για το «τριφύλλι».
31/07 @ 11:07
Δεν μπορεί απ' ότι φαίνεται να διαχειριστεί τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Σκεντίγια στον Β' προκριματικό του Champions League, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι...
31/07 @ 10:01
Ο Λίο Μέσι δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του, παρασύρθηκε από το συναίσθημα της στιγμής, ξέσπασε σε παίκτη της Άτλας μετά το 2-1 της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά... απολογήθηκε και του χάρισε τη φανέλα του.
30/07 @ 19:07
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα το απόγευμα στην Ουγγαρία ο προπονητής της Ακαδημίας Πούσκας, Ζσολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (31/07, 21:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
30/07 @ 18:31
Αν η Λίβερπουλ στην προετοιμασία της έχει έναν πρωταγωνιστή, αυτός δεν είναι κάποιος από τους νέους σταρ, αλλά ένας 17χρονος. Ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα.
BEST OF THEMASPORTS