Η σεζόν... εγκαινιάστηκε για τον ΑΠΟΕΛ με τις πρώτες εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, με τους διεθνείς να αναμένονται στον «Αρχάγγελο» το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου, ενώ σήμερα (22/06) πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπενθυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ θα πραγματιποιηθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας από τις 29/6 μέχρι τις 9/7 και στο διάστημα αυτό θα διεξαχθούν 4 φιλικά ματς με ΤΣΣΚΑ 1948 (03/07),  Μπότεβ Βράτσα (03/07), Λέφσκι Σόφιας (08/07) και Μπεϊτάρ (09/07).

Στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνα για τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Βοϊβοντίνα στο ΓΣΠ.

Στον ΑΠΟΕΛ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία με στόχο να περιοριστούν τα προβλήματα μυϊκών τραυματισμών κατά την διάρκεια της νέας σεζόν, ενώ σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση σημαντικού μέρους του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Με επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η απόκτηση του  33χρονου Πορτογάλου με καταγωγή από τον Αγκόλα επιθετικού  Γουίλσον Εντουάρντο, ενώ αναμένεται η... επίθεση στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς υπήρξε ενημέρωση για την συμφωνία με τον Γιάννη Φετφατζίδη και ποδοσφαιριστών που έρχονται από την Δόξα (Καραμανώλης, Αμπντουλαχί).

Από την ομάδα αποχώρησε ο Καρώ, με τον Καραμανώλη ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση να αναμένεται να αξιολογηθεί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Ντβάλι ο οποίος δεν διατηρεί συμβόλαιο αυτή τη στιγμή.

Σε σχέση με το ρόστερ της λήξασας σεζόν διατηρούν συμβόλαιο μέχρι το 2024 οι Φεράρι, Ντάλσιο, Κωνσταντίνοφ, Κβιλιτάια, Βιγιαφάνεζ, Σούσιτς, Κρέσπο, Έσελινγκ, Εντογκαλά, Τσεμπάκ και μέχρι το 2025 οι Μαρκίνιος, Σαρφό, Μπέλετς, Μπεν με τον τελευταίο να μένει εκτός πλάνου λόγω τραυματισμού.

Το... κλειδί για να μπορέσει να εφαρμόσει ιδανικά το σχέδιο του ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι να αναπληρωθούν τα κενά του έμψυχου δυναμικού. 

Οι θέσεις που κάλυψαν οι Μακέντα και Δώνης ήταν εξαιρετικής σημασίας και η ομάδα προγραμματισμού καλείται να βρει ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά για την γραμμή κρούσης και για τα άκρα της επίθεσης. Ο Εντουάρντο έκανε την αρχή και αναμένεται συνέχεια για τις θέσεις στον δημιουργικό και εκτελεστικό τομέα, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ υστέρησε την περσινή σεζόν.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημέρα 5 στην Σερβία (Βίντεο)-ThemaSports
02/07 @ 10:00

Ημέρα 5 στην Σερβία (Βίντεο)

Ο ΑΠΟΕΛ ανάρτησε βίντεο με την 5η μέρα προετοιμασίας στην Σερβία

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... «ξεμούδιασμα»-ThemaSports
30/06 @ 23:37

Μπόλικες αλλαγές από Γκαγιέγο στο πρώτο... «ξεμούδιασμα»

Κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο του φιλικό στη Σερβία, αλλά ουσιαστικά ήταν ένα... «ξεμούδιασμα» από τις σκληρές προπονήσεις.

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 22:03

Τα στιγμιότυπα από τη φιλική νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!-ThemaSports
30/06 @ 21:21

Φέρνουν τον Γερμανό Μέγερ για τον άξονα οι πρωταθλητές!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φέρεται να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ!

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:51

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό... «ξεμούδιασμα» του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σερβία, της Σπάρτακ Σουμπότιτσα με 2-1.

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
30/06 @ 18:03

Η ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, στο αποψινό (19:00) πρώτη φιλικό παιχνίδι της ομάδας του στη Σερβία, με αντίπαλο την Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ