«Οι Σεΐχηδες για παράδειγμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αγάπησαν τη Νέα Σαλαμίνα ή άλλες ομάδες»

«Οι Σεΐχηδες για παράδειγμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αγάπησαν τη Νέα Σαλαμίνα ή άλλες ομάδες»

Ο Γιώργος Φαντάρος παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 .

«Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω όσα γίνονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την εξέλιξη του μέσω των επενδυτών. Έχουμε μάθει στις φούσκες. Ξεκινήσαμε με τα χρηματιστήρια και μετά ήρθαν οι τράπεζες. Απεύχομαι να μην αποδειχτεί αυτό που ζούμε μία μεγάλη φούσκα. Για κάθε κίνηση που γίνεται από επιχειρηματίες πάντοτε υπάρχει ένας λόγος. Οι Σεΐχηδες για παράδειγμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αγάπησαν τη Νέα Σαλαμίνα ή άλλες ομάδες».


Για τον Άρη που πήρε το πρωτάθλημα: «Η προσπάθεια του Άρη είναι αξιοθαύμαστη. Ο άνθρωπος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει όραμα και τακτική. Εύχομαι να μείνει αρκετά χρόνια, όμως νιώθω άσχημα για το χάσμα που δημιουργείται με τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Η πρώτη ομάδα που προσεγγίστηκε από επενδυτή ήταν η Νέα Σαλαμίνα πριν αρκετά χρόνια. Ήταν γνωστός στην Ευρώπη και είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλαμε να μη χαθεί το Σωματείο. Θέλω να βρεθεί επενδυτής, δεν είμαι εναντίον, αρκεί να υπάρχει όραμα και πλάνο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.