Grand Prix Ιταλίας: Ο Πέκο Μπανάια πήρε τη νίκη

Grand Prix Ιταλίας: Ο Πέκο Μπανάια πήρε τη νίκη

Ο Ιταλός Πέκο Μπανάια οδηγώντας την ιταλική Ducati θριάμβευσε επί ιταλικού εδάφους: ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε τη νίκη στο Μουτζέλο, με τους Χόρχε Μάρτιν και Ζοάν Ζαρκό να συμπληρώνουν το βάθρο.

Και στο βάθος... repeat: ο Πέκο Μπανάια έχει πατήσει το γκάζι μέχρι τέλους και κατευθύνεται με 350 χλμ. για τον δεύτερο σερί προσωπικό του τίτλο. 

 

Ο Ιταλός επικράτησε εύκολα- όπως αποδείχτηκε- στο Μουτζέλο, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την κυριαρχία της Ducati. 

 
 

Η ιταλική εταιρία ευτύχησε να δει ένα ολόδικό της βάθρο, με Μάρτιν και Ζαρκό να βρίσκονται στο 2-3, καθώς ο Μαρκ Μάρκεθ έπεσε εκ νέου ενώ πάλευε για να φέρει την Honda του στις... σαμπάνιες. 

Μαρίνι, Μπίντερ, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μίλερ, Μπεζέκι, Μπαστιανίνι και Μορμπιντέλι συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. 

 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ισπανός διαιτητής στο Καϊράτ-Ολυμπιακός που φέρνει... καλούς οιωνούς!

Ισπανός διαιτητής στο Καϊράτ-Ολυμπιακός που φέρνει... καλούς οιωνούς!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά στη μάχη του Champions League και η UEFA όρισε έναν γνώριμο –και όπως έχει αποδειχθεί, γουρλή– διαιτητή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης (17:30) απέναντι στην Καϊράτ.