Το πολυπόθητο Champions League στα χέρια της Σίτι! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετική Ίντερ, αλλά μια γκολάρα του Ρόδρι ήταν αρκετή (1-0) για να τη στέψει πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετική Ίντερ, έχασε νωρίς για άλλον έναν τελικό τον Ντε Μπρόινε αλλά χάρη στη γκολάρα του Ρόδρι κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της!

Τρομερό ματς από τους ψυχωμένους νερατζούρι, που είχαν δοκάρι μετά το προβάδισμα των σίτιζενς και αδιανόητη χαμένη ευκαιρία με τον Λουκάκου για να το στείλουν στην παράταση!

Δεύτερη... πόλη μετά το Μιλάνο το Μάντσεστερ με δύο ομάδες που κατακτάνε Champions League (Σίτι και Γιουνάιτεντ), με την ομαδάρα του Πεπ Γκουαρδιόλα να πετυχαίνει το ιστορικό τρεμπλ και να αφήνει με το «αχ» τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι!

Στο μυαλό του κόουτς



Με το γνωστό 3-2-4-1 κατέβασε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αφήνοντας όμως στον πάγκο τον Γουόκερ. Στην εστία βρέθηκε ο Έντερσον και οι Ντίας, Ακάντζι, Άκε στην τριάδα των στόπερ. Στόουνς, Ρόδρι τα δύο χαφ, με τους Μπερνάρντο Σίλβα, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις μπροστά τους και τον Χάαλαντ στην κορυφή της επίθεσης.

Με το κλασικό 3-5-2 παρέταξε την Ίντερ ο Σιμόνε Ιντζάγκι από την άλλη, επιλέγοντας βασικό τον Μπρόζοβιτς αντί του Μκιταριάν που είχε λιγοστές προπονήσεις. Στο τέρμα ο Ονάνα και οι Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι στα στόπερ. Οι Ντάμφρις, Ντιμάρκο τα φουλ-μπακ, με την τριάδα του άξονα να αποτελείται από τους Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου. Το... γνωστό δίδυμο με Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζέκο στην επίθεση.

Το ματς



Η Ίντερ έδειξε διάθεση από το ξεκίνημα να κρατήσει ψηλά τις γραμμές της, αλλά και να ρισκάρει με build-up από την άμυνά της. Η Σίτι την ίδια ώρα όποτε έβρισκε χώρο, προσπαθούσε να πιάσει ανοργάνωτους τους «νερατζούρι», όπως έκανε στο 6' αλλά το πλασέ του Μπερνάρντο Σίλβα πέρασε άουτ. Ο Χάαλαντ έδινε μπόλικες μάχες ανάμεσα στα τρία στόπερ της Ίντερ και έμοιαζε μόνος, οι Ντε Μπρόινε, Γκρίλις ήταν καλά κλεισμένοι και οι «νερατζούρι» έβαζαν αρκετά στο παιχνίδι τους τους Ντιμάρκο, Ντάμφρις, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους.

Ο Ιντζάγκι είχε διαβάσει εξαιρετικά τον... ομόλογό του, Πεπ, με την Ίντερ να βγάζει με άνεση το 20λεπτο, αλλά και να έχει μια καλή στιγμή με το σουτ του Μπρόζοβιτς που πέρασε άουτ. Όπως με σχετική άνεση πέρασε και το υπόλοιπο του ημιχρόνου, με τη Σίτι να μην έχει την ορμή και τη φρεσκάδα άλλων αγώνων. Η καλύτερη στιγμή για τους «σίτιζενς» ήρθε στο 27ο λεπτό όταν ο Χάαλαντ έβαλε πλάτη τον Μπαστόνι και σούταρε από πλάγια και αριστερά μέσα από την περιοχή για να το βγάλει ο Ονάνα, ενώ δύο λεπτά μετά το πλασέ του Ντε Μπρόινε ήταν αδύναμο. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η άμυνα των Μιλανέζων ένιωσε τον Βέλγο, αφού για δεύτερο σερί τελικό (όπως και σε αυτόν το 2021 με την Τσέλσι) αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού δίνοντας τη θέση του στον Φόντεν.

Η απώλεια του Ντε Μπρόινε έμοιαζε κομβική για τη Σίτι, αλλά ενδεχομένως μπορούσε να της δώσει ενέργεια η είσοδος του Φόντεν. Με την Ίντερ να βγάζει αλώβητη και με χαρακτηρστική άνεση του πρώτο μέρος, ελέγχοντάς το εν μέρει κιόλας αφού δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να επιβάλει τον ρυθμό της.  Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πιο καθαρό μυαλό και έβγαινε με πιο σωστό τρόπο στην επίθεση που έμοιαζε... κοιμισμένη, με τους νερατζούρι να βλέπουν τον Τζέκο να αποχωρεί με πρόβλημα και τον Λουκακου να παίρνει τη θέση του.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά η Ίντερ είχε τεράστια φάση να ανοίξει το σκορ όταν η άμυνα της Σίτι έκανε τρομερό λάθος, ο Λαουταρο βγήκε στο πλάγιο τετ-α-τετ και αντί να πασάρει στον Λουκακου, αποφάσισε να τελειώσει μόνος του τη φάση με τον Έντερσον να διώχνει.

Η Σίτι συνέχιζε να ελέγχει το τέμπο αλλά να μην φτιάχνει καθαρές ευκαιρίες, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος στην άμυνα της Ίντερ στο ματς. Στο 68ο λεπτό μετά από κάθετη του Ακάντζι, ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε το γύρισμα που κόντραρε με την μπάλα να στρώνεται στον αμαρκάριστο Ρόδρι ο οποίος με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση εκτέλεσε τον Ονάνα για το 1-0.

Ο τελικός είχε πάρει φωτιά και έμενε σχεδόν ένα μισάωρο με τις καθυστερήσεις μαζί για να μάθουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι να καταθέτουν και την ψυχή τους ως το φινάλε αγγίζοντας την ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις.

Στο 71ο λεπτό ο Ντι Μάρκο είδε η πρώτη κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και η δεύτερη πάνω στον Λουκάκου, ενώ εφτά λεπτά αργότερα η Σίτι λίγο έλειψε να κλειδώσει το ματς, αλλά ο Φοντεν μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια δεν κατάφερε να πλασάρει ιδανικά τον Ονάνα.

Η Ίντερ τα έδωσε όλα για όλα στο φινάλε, ανέβηκε πάρα πολύ στο γήπεδο και πίεσε πάρα πολύ τη Σίτι που κρατούσε την κούπα στα χέρια της με νύχια και με δόντια. Βέβαια για να κατακτήσει η ομάδα του Γκουαρδιόλα το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της έπρεπε να βάλει το χεράκι του και ο Έντερσον διότι αρχικά στο 88ο λεπτό έστω και ενστικτωδώς έβγαλε την κεφαλιά του Λουκάκου από τα δύο μέτρα, ενώ και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων είχε φοβερή αντίδραση στην γυριστή κεφαλιά του Ντ'Αμπρόζιο, μιας και πρόλαβε τους παίκτες της Ίντερ που έρχονταν από πίσω για να σκοράρουν. Με τον Μαρτσίνιακ στη συνέχεια να σφυρίζει το τέλος του αγώνα και να... λυτρώνει τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

MVP: Ο Ρόδρι θα μπορούσε να είναι λόγω του γκολ, αλλά αν δεν υπήρχε ο Έντερσον με τρεις μεγάλες επεμβάσεις (57', 88', 96') τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Ο Βραζιλιάνος παίρνει δικαίως τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα, αν και σίγουρα ο... κορυφαίος είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα με το ιστορικό τρεμπλ της Σίτι.

Η σφυρίχτρα: Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Μαρτσίνιακ, ο οποίος προσπάθησε να αφήσει αρκετά το ματς να παιχτεί και δεν σφύριζε αρκετά. Βοήθησε με τον τρόπο που έπαιξε ώστε να υπάρχει καλός ρυθμός, δεν συγκέντρωσε τα βλέμματα ή τις... φωνές.

 

 

 

LIVE:

Έναρξη αγώνα

3' Λάθος από τους παίκτες της Ίντερ, κάθετη του Ντε Μπρόινε στον Χάαλαντ που σουτάρει ψηλά άουτ, αλλά είναι εκτεθειμένος...

6' Πρώτη πολύ καλή φάση για τη Σίτι! Βρίσκει τον χώρο και αναπτύσσεται πολύ γρήγορα η ομάδα του Πεπ, ο Μπερνάρντο κλείνει προς τα μέσα στην περιοχή και σουτάρει υπό πίεση, αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ.

10' Φεύγει γρήγορα στην κόντρα και με ωραία κυκλοφορία η Ίντερ, ο Τσαλχάνογλου έδωσε στον Ντιμάρκο που σέντραρε, αλλά η άμυνα της Σίτι έδιωξε τελευταία στιγμή τον κίνδυνο.

12' Ο Νταρμιάν κάτι σαν διώξιμο, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και ο Έντερσον δεν την βρίσκει καν αλλά ο Λαουτάρο είναι στη γραμμή του άουτ και δεν μπορεί να απειλήσει.

14' Πρώτο κόρνερ στο ματς, είναι για την Ιντερ. Ανεκμετάλλευτο πέρασε για τους νερατζούρι...

15' Φωνάζει για φάουλ η Ίντερ, ήταν σε πολύ καλό σημείο για απευθείας εκτέλεση αλλά δεν το έδωσε ο Μαρτσίνιακ.

20' Πρώτη τελική για την Ίντερ. Ο Μπρόζοβιτς παίζει το ένα-δύο με τον Λαουτάρο, κάνει και το σουτ ο πρώτος αλλά η μπάλα περνά άουτ.

23' Η σέντρα του Μπερνάρντο μέσα στη σέντρα περνά απ' όλους, ο Γκρίλις δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί και η Ίντερ απομακρύνει τον κίνδυνο.

26' Τραγικό λάθος από τον Στόουνς, ο Μπαρέλα προσπαθεί από μακριά να κρεμάσει τον Έντερσον αλλά είναι κάκιστο το πλασέ που επιχείρησε ο Ιταλός χαφ.

27' Μεγάλη φάση για τη Σίτι!Ο Χάαλαντ βάζει πλάτη τον Ατσέρμπι και μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει από πλάγια θέση αλλά ο Ονάνα το βγάζει. Πήγε πάνω του η μπάλα...

29' Βρίσκει χώρο και σουτάρει ο Ντε Μπρόινε, αδύναμο το τελείωμά του, μπλόκαρε ο Ονάνα.

 Ο Ντε Μπρόινε δείχνει να έχει πρόβλημα... Φοβερά άτυχο αυτό το παιδί, είχε αποχωρήσει με τραυματισμό και από τον τελικό του 2021!

Ο Φόντεν κάνει εντατικό ζέσταμα, να δούμε αν θα συνεχίσει ο Βέλγος παικταράς.

 Ο Φόντεν συνεχίζει να είναι όρθιος, έχει αλλάξει κιόλας για να είναι έτοιμος αν ο Ντε Μπρόινε δεν μπορέσει να συνεχίσει.

36' Αλλαγή για τη Σίτι. Μέσα ο Φόντεν, έξω ο Ντε Μπρόινε. Πολύ μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Πεπ.

38' Εξαιρετική αντεπίθεση της Ίντερ, ο Ντάμφρις δεν σουτάρει, δεν πασάρει, αργεί και χάνεται η ευκαιρία για να απειλήσουν οι νερατζούρι.

 Συμπληρώσαμε τα 45', δύο λεπτά ο έξτρα χρόνος.

 45'+1' Καλό σουτ του Ακάντζι, η μπάλα δύο-τρία μέτρα άουτ.

 Τέλος ημιχρόνου, 0-0.

 

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

50' Μεγάλο λάθος του Ονάνα, τελικά ο Μπαρέλα κόβει την πάσα του Μπερνάρντο.

55' Σουτ του Τσαλχάνογλου στην κίνηση, στα σώματα η μπάλα. Καλό ήταν, αλλά δεν πέρασε...

57' Αλλαγή για την Ίντερ. Εκτός ο Τζέκο με πρόβλημα, μέσα ο Λουκάκου.

 59' Μεγάλη φάση για την Ίντερ! Τραγικό λάθος στην άμυνα της Σίτι, ο Λαουτάρο βγαίνει στο πλάγιο τετ-α-τετ και επιλέγει να τελειώσει τη φάση μόνος του αντί να πασάρει στον Λουκάκου με τον Έντερσον να διώχνει.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την Ίντερ, ενώ έριξε στα... γόνατα τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη.

 

 59' Κάρτα στον Μπαρέλα.

 60' Κεφαλιά του Ντίας, πέρασε ψηλά άουτ η μπάλα.

64' Κόρνερ για τη Σίτι. Ανεκμετάλλευτο και αυτό...

 67' Ο Χάαλαντ ρίχνει στο έδαφος τον Ατσέρμπι και πάει να μπει στην περιοχή, ο Μπαστόνι τελευταία στιγμή τον κόβει.

68' Γκοοοολ για τη Σίτι! Υπέροχη κάθετη του Ακάντζι στον Μπερνάρντο, αυτός κάνει το γύρισμα που κοντράρει και στρώνεται στα όρια της περιοχής στον Ρόδρι, ο οποίος με άψογο τελείωμα λίγο μέσα από την περιοχή εκτελεί τον Ονάνα που απλώς παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

 

71' Αδιανόητη ευκαιρία για την Ίντερ! Ο Ντιμάρκο κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και του... επιστρέφεται με τον Ιταλό μπακ να πιάνει νέα κεφαλιά, αλλά να σταματά αυτή τη φορά πάνω στον Λουκάκου και ενώ ο Έντερσον ήταν εξουδετερωμένος. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

73' Πάσα του Λαουτάρο στον Λουκάκου, ο Βέλγος κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά μπλοκάρει ο Έντερσον.

76' Μπελανόβα αντί Μπαστόνι και Γκόζενς αντί Ντάμφρις για την Ίντερ.

78' Τεράστια ευκαιρία για τη Σίτι!  Απίστευτη ατομική ενέργεια του Φόντεν, κάνει αδύναμο πλασέ όπως μπαίνει στην περιοχή αλλά μπλοκάρει ο Ονάνα.

80' Σουτ του Μπαρέλα, η μπάλα περνάει άουτ.

82' Αλλαγή για τη Σιτι. Μέσα ο Γουόκερ, έξω ο Στόουνς.

83' Κάρτα στον Λουκάκου τώρα.

84' Μκιταριάν και Ντ'Αμπρόζιο μέσα, έξω οι Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν για την Ίντερ.

86' Δυνατή σέντρα-σουτ του Γκόζενς, πλάγιο η μπάλα.

Η Ίντερ ψάχνει την ισοφάριση, η Σίτι κρατάει καλά.

88' ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία για την Ίντερ! Ο Γκόνζενς την κεφαλιά-πάσα στον αμαρκάριστο Λουκάκου, αυτός δεν καταφέρνει να σκοράρει από τη μικρή περιοχή αφού ο Έντερσον διώχνει ενστικτωδώς! Απίστευτη, απίστευτη φάση, δεν χάνεται!

90' Ο Λουκάκου φεύγει στην κόντρα και κάνει το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα περνά αρκετά άουτ.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις!

92' Κάρτα σε Ονάνα και Χάαλαντ.

90'+3' Καλή στιγμή για την Ίντερ. Μονοκόμματο σουτ του Μπαρέλα, η μπάλα δύο-τρία μέτρα άουτ.

95' Κόρνερ για την Ιντερ, όλοι μπροστά και ο Ονάνα. 96' Τεράστια φάση για την Ίντερ! Γυριστή κεφαλιά του ΝτΆμπρόζιο διώχνει με μεγάλη επέμβαση ο Έντερσον!

Τέλος αγώνα, 1-0!

Η ΣΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!

 

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον - Ντίας, Ακάντζι, Άκε - Στόουνς, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις - Χάαλαντ.

Στον πάγκο οι Ορτέγκα, Κάρσον, Γουόκερ, Φίλιπς, Λαπόρτ, Άλβαρες, Σέργιο Γκόμες, Μαχρέζ, Περόνε, Φόντεν, Πάλμερ, Λιούις.

 Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα - Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι - Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο - Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο.

Στον πάγκο οι Χαντάνοβιτς, Κορντάζ, Γκαλιαρντίνι, Ντε Βράι, Γκόζενς, Κορέα, Μπελανόβα, Ασλάνι, Μκιταριάν, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Λουκάκου.by Αναστασία Βοσνάκη

Διαιτητής: Szymon Marciniak POL
Βοηθοί διαιτητή: Paweł Sokolnicki POL, Tomasz Listkiewicz POL
VΑRe: Tomasz Kwiatkowski POL
Bοηθός VAR 1: Bartosz Frankowski POL
Bοηθός VAR 2: Marco Fritz GER
4ος διαιτητής: István Kovács ROU

 

Στο «Ατατούρκ» η κούπα με τα μεγάλα αυτιά...

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Κωνσταντινούπολη, με τους φιλάθλους των Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να δυσκολεύονται αρκετά να φτάσουν στο «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» πριν την έναρξη του ματς.

 

Το βαρύτιμο τρόπαιο φυσικά στη θέση του...

Και οπαδός της Πάφος FC στον τελικό...

 

 

 

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολη και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία της χώρας μας και παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.


 

 

Tags
LIVE
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 20:35

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, δεν άντεξε στην τελευταία αγκαλιά του με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και λύγισε δακρυσμένος

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ThemaSports
19/05 @ 20:30

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το φινάλε της Premier League βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει στην 8η θέση και να χρειάζεται να κατακτήσει το FA Cup κόντρα στην Σίτι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ η Νότιγχαμ έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier-ThemaSports
19/05 @ 20:13

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι, αφού έφτασε τα 6 τρόπαια και έπιασε τον θρυλικό Μπομπ Πέισλι στη 2η θέση των προπονητών με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας-ThemaSports
19/05 @ 20:10

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Premier League, φτάνοντας τα έξι πρωταθλήματα σε επτά χρόνια και ανεβαίνοντας μόνη στην 4η θέση της "χρυσής Βίβλου", πάνω από την Έβερτον.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ