Themasports

Σημερινό (10/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας, sportdog.gr, αναφέρεται ξανά στον Κακόριν και στο ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις μεγάλες ελλαδικές ομάδες, ενώ γίνεται αναφορά και στον Ανσαριφάρντ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Το ιδανικό deal με Φιορεντινά και η επιστροφή του Ιρανού. Πώς ο Ρώσος στράικερ μπορεί να αγωνιστεί στη Super League, το... δέλεαρ για να αφήσει την Κύπρο και γιατί μοιάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στην Ιταλία. Τι συμβαίνει με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ (σ.σ. Ανσαριφάρντ) μετά την εξαιρετική του σεζόν;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού φαίνεται ότι απασχολεί τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αλεξάντερ Κοκόριν!

Ο διεθνής Ρώσος επιθετικός τα πήγε εξαιρετικά φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα τού Άρη Λεμεσού, καθώς και με τη δική του συμβολή η κυπριακή ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεγαλόνησο.

Ποια ήταν η συμβολή του 32χρονου Κοκόριν; Σε 30 ματς είχε 13 γκολ και 6 ασίστ, άρα ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του και, φυσικά, έδειξε ότι το... τόπι δεν ξεχνιέται. Στην ηλικία του, μάλιστα, έχει άνετα δύο σεζόν ακόμα σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι που έχει κάνει τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, στις οποίες έχει προταθεί, να εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2024, αλλά η ιταλική ομάδα δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (αφού δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ) και, λογικά, δεν θα τον επαναφέρει στο ρόστερ της. Θα τον αφήσει στον Άρη; Οι άνθρωποι του κυπριακού συλλόγου το εύχονται, αλλά σημασία έχει και το τι θέλει ο Κοκόριν.

Γιατί αν υπάρχει η προοπτική για να παίξει στην ΑΕΚ (με τη μορφή δανεισμού, όπως και στην Κύπρο) που είναι πιθανό να παραχωρήσει τον Φαν Φέερτ στον Άρη, άρα να έρθει ως λύση πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία (ή και για να συνυπάρξουν στην 11άδα), δεν θα δείξει ενδιαφέρον ο Κόκοριν; Που θα έχει την ευκαιρία, στα 32 του, να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Βέβαια για επιθετικό δεν ψάχνει μόνο η ΑΕΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ - Με τον οποίο είχε συνδεθεί περισσότερο από την ελληνική αγορά ο Κοκόριν. Προσοχή: Δεν λέει κανένας ότι ντε και σώνει ο Ρώσος επιθετικός θα έρθει στην Ελλάδα. Αλλά η προοπτική να πάρει ως διαβατήριο την περσινή του σεζόν στην Κύπρο και να απασχολήσει τους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ, είναι δεδομένη.

Να πούμε και κάτι τελευταίο; Δεν είναι ο Κοκόριν ο μοναδικός επιθετικός από την Κύπρο που θα μπορούσε να απασχολήσει τους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ ως αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Γιατί και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε 41 ματς πέτυχε 8 γκολ και 7 ασίστ.

Στα 33 του είναι πιο ώριμος από ποτέ, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ομάδες για να του δώσουν τις 400.000 ευρώ συμβόλαιο που ζητάει. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετική λύση για Νο2 στην ιεραρχία, αν και εκτός απροόπτου η πόρτα τού Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι κλειστή για ευνόητους λόγους. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, όμως, θα μπορούσαν άνετα να του δώσουν κίνητρο (και συμβόλαιο!) για να επιστρέψει...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής-ThemaSports
18/04 @ 10:39

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της 12ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023 - 2024, καθορίστηκε ως ακολούθως:

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (17/04)-ThemaSports
17/04 @ 23:25

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (17/04)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

«ΤΣΕΚΑΡΕ» εισιτήριο για τελικό η Ομόνοια, ΙΣΤΟΡΙΚΗ πρόκριση για την Πάφο-ThemaSports
17/04 @ 22:25

«ΤΣΕΚΑΡΕ» εισιτήριο για τελικό η Ομόνοια, ΙΣΤΟΡΙΚΗ πρόκριση για την Πάφο

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Τάνκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 τον Απόλλωνα και έστειλε την Πάφο στον τελικό κυπέλλου.

«Ήμασταν ανώτεροι... σκληρός αποκλεισμός»-ThemaSports
17/04 @ 22:24

«Ήμασταν ανώτεροι... σκληρός αποκλεισμός»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν μετά την αναμέτρηση με την Πάφο.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 22:06

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Απόλλωνας-Πάφος...

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)-ThemaSports
16/04 @ 15:42

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Εθνικός Άχνας - Απόλλων θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ