Συμφώνησε με Πεχλιβάνη!

Συμφώνησε με Πεχλιβάνη!

Συνεχίζονται οι διεργασίες στον Εθνικό Άχνας στο κεφάλαιο του , με στόχο να κλείσουν έγκαιρα τις που... «κύκλωσαν» από την Κυπριακή αγορά, πριν εμφανιστούν και άλλοι «μνηστήρες» και ανεβάσουν τα κασέ τους.

Ήδη η ομάδα της Άχνας συμφώνησε με τους Σωτήρη Φιάκα και Θωμά Νικολάου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδωσε τα χέρια με ακόμα έναν Κύπριο παίκτη, τον Μάριο Πεχλιβάνη που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και είχε μία γεμάτη σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Τσέλσι πήρε το τρίποντο από το λονδρέζικο ντέρμπι και παράτεινε την αγωνία της Τότεναμ

Η Τσέλσι πήρε το τρίποντο από το λονδρέζικο ντέρμπι και παράτεινε την αγωνία της Τότεναμ

Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια με 2-1 στο λονδρέζικο ντέρμπι του Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τότεναμ και θα κυνηγήσει την τελευταία αγωνιστική την παρουσία της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τα σπιρούνια να χρειάζονται έναν βαθμό στο φινάλε για να αποφύγουν το τρένο του υποβιβασμού.