Συμφώνησε με Πεχλιβάνη!

Συμφώνησε με Πεχλιβάνη!

Συνεχίζονται οι διεργασίες στον Εθνικό Άχνας στο κεφάλαιο του , με στόχο να κλείσουν έγκαιρα τις που... «κύκλωσαν» από την Κυπριακή αγορά, πριν εμφανιστούν και άλλοι «μνηστήρες» και ανεβάσουν τα κασέ τους.

Ήδη η ομάδα της Άχνας συμφώνησε με τους Σωτήρη Φιάκα και Θωμά Νικολάου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδωσε τα χέρια με ακόμα έναν Κύπριο παίκτη, τον Μάριο Πεχλιβάνη που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και είχε μία γεμάτη σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Η Ολλανδία επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Τυνησίας και πήρε την πρωτιά του 6ου ομίλου, ενώ στη φάση των «32» θα βρεθούν επίσης Ιαπωνία και Σουηδί, μετά από το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1!