Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα εγκαίνια στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας: «Ένα υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο με δύο γήπεδα υβριδικά που δεν υπάρχουν άλλα στην Κύπρο, ένα με χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, ένα 5×5 κι αυτό με χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, ένα γήπεδο πάντελ, ένα γήπεδο beach soccer όπου έγινε και ένα διεθνές τουρνουά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα το δείτε αυτό στην πορεία, είναι  και αυτό το άθλημα πολύ διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια».

Για την ονομασία «Νάσος Κωνσταντίνου»: «Ήταν και παίκτης και συγγενείς με εμένα. Ήταν μια ενέργεια που έγινε από πλευράς των ιδιοκτητών την ομάδα και θέλαμε να συνεχίσει να υπάρχει το όνομά του και να τον θυμόμαστε…».

Για το κόστος: «Όλα μαζί, διότι δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ξενοδοχειακή μονάδα και εστιατόριο, ήταν μεταξύ 5-6 εκατομμυρίων ευρώ και ακόμη γίνονται πράγματα. Θα αναπτυχθεί κι άλλο το project, έχει χώρο δίπλα, υπάρχουν κάποιοι νόμοι που ισχύουν εδώ και 30-40 χρόνια για την κρατική γη που δικαιούται μια ομάδα για αθλητικές εγκαταστάσεις και προπονητικά κέντρα και δεν λένε να αλλάξουν. Τώρα έχουμε ανδρική ομάδα, εφηβική, Κ-17, Κ-16, Κ-14, Grassroots. Θέλουμε αυτό το κέντρο να είναι αποκλειστικά για τις Ακαδημίες μας. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και εύχομαι να αλλάξει τους κανονισμούς ο ΚΟΑ. Θέλουμε γήπεδο αποκλειστικά για τις Ακαδημίες μας. Είναι δίπλα το τεμάχιο και μπορούμε να φιλοξενήσουμε την ανδρική ομάδα εκεί και να είναι δίπλα – δίπλα με τις Ακαδημίες μας»

Για το πολυσυζητημένο θέμα του γηπεδικού στην Πάφο: «Είναι ένα θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο χρόνο. Είναι λυπηρό να συζητάμε για ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο σε μια επαρχία. Ο ΠτΔ χθες είπε πως θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να βρεθεί μια λύση. Δεν γίνεται μια ομάδα να μην μπορεί να αγωνιστεί στην επαρχία της. Εάν κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι μπορεί να βρεθεί λύση. Πιθανά γήπεδα δεν υπάρχουν στην Πάφο. Το πιο κοντινό είναι το Άλφαμεγα που έχει τρεις ομάδες. Το Τσίρειο με όλον τον σεβασμό έχει αφήσει εποχές και δεν έχει κάποιες άδειες και θεωρώ πρέπει να ανακαινιστεί».

Για το γεγονός ότι πέτυχε ο Άρης και η Πάφος όχι: «Και εμείς θέλουμε σίγουρα επιτυχίες και προσπαθούμε να το πετύχουμε. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας στην πρώτη τους συνάντηση υπήρχαν 16 άτομα στο γήπεδο. Τώρα βλέπετε… Η Πάφος είναι τέταρτη φέτος σε εισιτήρια. Προσπαθούμε το όνομα της Πάφου να είναι παντού. Χρειάζονται και οι επιτυχίες, βοηθάνε πολύ αλλά έχουν γίνει πολλά πράγματα. Έκτη θέση πέρυσι, τέταρτη φέτος, το μόνο που υπόσχομαι είναι πως θα είμαστε εκεί στα επόμενα χρόνια».

Για το θέμα προπονητή και τον Μιλόγεβιτς: «Θέμα που το χειρίζονται αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες των ομάδων και δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι υποψήφιοι. Σε μια γενική κουβέντα μας ανέφεραν πως σε 3-4 μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές έτοιμοι να έρθουν και προκρίθηκαν από το τμήμα σκάουτινγκ. Ο Μιλόγεβιτς έχει παράξει έργο. Ακόμη και στον ΑΠΟΕΛ, παρά τα γνωστά προβλήματα που είχε η ομάδα διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε σε ποιο σημείο την ανέλαβε. Θυμόμαστε και την παρουσία του στην Ομόνοια και τις μεγάλες επιτυχίες του με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για το θέμα τεχνικού διευθυντή: «Θα προχωρήσουμε και στο θέμα αυτό ναι».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΦΟΣ: «Ηχογραφήστε ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας»-ThemaSports
16/04 @ 16:07

ΠΑΦΟΣ: «Ηχογραφήστε ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας»

Η Πάφος καλεί τον κόσμο της ομάδας να ηχογραφήσει ένα βίντεο το οποίο θα παίξει λίγο πριν οι παίκτες του Καρσέδο βγουν στον αγωνιστικό χώρο του "Άλφαμεγα" για τον επαναληπτικό κόντρα στον Απόλλωνα.  

Περιμένουν το... «ξεμπλοκάρισμα» του Ζάιρο στο πιο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι της σεζόν-ThemaSports
15/04 @ 14:00

Περιμένουν το... «ξεμπλοκάρισμα» του Ζάιρο στο πιο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι της σεζόν

Η Πάφος ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με 0-2, έμεινε στους 57 βαθμούς και εξανέμισε τις όποιες πιθανότητες είχε για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στο φινάλε του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης.

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις άλλαξαν το παιχνίδι»-ThemaSports
14/04 @ 19:32

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις άλλαξαν το παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Στέλιος Κυριακίδης» μετά το τέλος του αγώνα Πάφος FC-ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Φανέλα βασικού 2 χρόνια μετά και ξανά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
14/04 @ 16:38

Φανέλα βασικού 2 χρόνια μετά και ξανά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

Ο Αλέξανδρος Μιχαήλ είναι στο αρχικό σχήμα της Πάφου, για τον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το μυαλό ΜΟΝΟ στο Κύπελλο!-ThemaSports
14/04 @ 16:14

Το μυαλό ΜΟΝΟ στο Κύπελλο!

Η Πάφος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ