Μέχρι και στον Μαέ χρωστάνε…

Μέχρι και στον Μαέ χρωστάνε…

Πριν από δυο χρόνια, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρίας της ΑΕΛ έκανε δυνατό deal, παραχωρώντας τον Ράιν Μαέ στην Φερεντσβάρος.

Έγραψαν τα Ουγγρικά Μέσα τότε, ότι η «πράξη» έκλεισε κοντά στις 850 χιλιάδες ευρώ!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Βελγο-Μαροκινός παιχταράς, έχει να λαμβάνει δεδουλευμένους μισθούς από την παρουσία στην Λεμεσιανή ομάδα.

Έκανε προσφυγή και αποτελεί μια από τις υποθέσεις που προκάλεσαν το «εμπάργκο» μετεγγραφών.

Οι του ΔΣ του σωματείου, αναμένουν από τον Σοφοκλέους, ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Και τραυματίας και… στη φυλακή: Στο νοσοκομείο 39χρονος μετά από σύγκρουση με μοτοσικλέτα – Του πέρασαν χειροπέδες για ναρκωτικά

Και τραυματίας και… στη φυλακή: Στο νοσοκομείο 39χρονος μετά από σύγκρουση με μοτοσικλέτα – Του πέρασαν χειροπέδες για ναρκωτικά

Γύρω στις 12:00 χθες το μεσημέρι στη Λάρνακα, ενώ 39χρονος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 51χρονη.