Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της Παφιακής ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Όλα μπαίνουν σε έναν δρόμο, θέλουμε όλα να μπουν σε μία σειρά τα πάντα. Κοιτάξαμε την πορεία της φετινής σεζόν, τα θετικά και τα λάθη της, έτσι ώστε να βγούμε πιο σοφοί την επόμενη περίοδο. Τα θέματα τα χειρίζονται οι ιδιοκτήτες μας. Η στελέχωση της ομάδας είναι σημαντική, δεν θα γίνουν τεράστιες αλλαγές».

Για τις αποδεσμεύσεις: «Ενημερώνονται οι ποδοσφαιριστές, δεν θα φύγουν αρκετοί παίκτες. Θέλουμε να κρατήσουμε τους Κανέ και Μπάιριτς, έτσι ώστε να «κτίσουμε» σε έναν ισχυρό κορμό με τα υπόλοιπα παιδιά που υπολογίζονται. Δεν πετύχαμε το στόχο της Ευρώπης, όμως είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και την επόμενη σεζόν».

Για τον Μιλόγεβιτς: «Η αλήθεια είναι πως θα ακούσουμε αρκετά ονόματα. Ότι επίσημο υπάρχει, θα γίνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης. Στόχος είναι να βρούμε έναν προπονητή που να γνωρίζει την πραγματικότητα μας, όμως όλα θα γίνουν μετά τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου».

Για τα εγκαίνια: «Έχουμε δώσει το όνομα του Νάσου Κωνσταντίνου προς τιμήν του παιδιού που πρόσφερε πολλά στην ομάδα της Πάφου. Τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο (7/6) στις 17:00 το απόγευμα, με τον κ. Χριστοδουλίδη να δίνει το παρών στην εκδήλωση. Θα είναι γιορτή για εμάς».

Για τους δανεικούς: «Είναι παίκτες που θέλουμε να παραμείνουν στην ομάδα. Ο Κανέ είναι σημαντικός όπως και ο Μπάιριτς. Η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις με τους δανεικούς. Θέλουμε να πάρουμε καλές μονάδες, έτσι ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο ένα «σκαλί» παραπάνω, υπολογίζοντας και τα παιδιά που θα παραμείνουν».

Για την πρόταση στον Βαλακάρι από την Μπενφίκα: «Το έχουμε διαβάσει, έρχονται αρκετά συχνά προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές μας. Μόνο εάν έρθει κάποια πρόταση και ικανοποιεί εμάς και τον παίκτη, θα πούμε το «ναι». Ένας παίκτης θα φύγει μόνο για καλύτερο πρωτάθλημα».

Για την παραμονή του Δημητρίου: «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο, δεν είναι εύκολο να βρεις ντόπια ταλέντα, όμως έχουμε ως στόχο να εκμεταλλευτούμε και τα παιδιά από την Κ-19 που πρωταγωνίστησαν πλήρως στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες».

Για το γηπεδικό: «Ο ξεκάθαρος στόχος είναι να μείνουμε στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι μας και είναι κρίμα να φύγουμε από κει που έχουμε «κτίσει» μία δυναμική».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!-ThemaSports
19/05 @ 15:31

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!

Το ρόδι έσπασε, η Πάφος όχι μόνο βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, νικώντας με εμφατικό τρόπο την Ομόνοια στον ψεσινό τελικό κυπέλλου!

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 13:31

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τίτλου!

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 20:00

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάνκοβιτς πετύχαινε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» εκείνη τη... μυθική γκολάρα και έδωσε στην Πάφο την ιστορική πρόκριση στον τελικό, πολλοί είπαν και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν σημάδι τίτλου!

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο-ThemaSports
19/05 @ 22:00

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο

Στις προηγούμενες τέσσερις «μονομαχίες» τους στο πρωτάθλημα, η παρτίδα ήταν ισόπαλη για Ομόνοια και Πάφο, αφού μετρούσαν από μία νίκη (εκτός έδρας) στην πρώτη φάση και δύο ισοπαλίες στα πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ