Themasports

Ο Κρίστοφερ Χιλ, μάνατζερ του Μάριο Χεζόνια, ανοίγει και πάλι θέμα «Super Mario»-Παναθηναϊκού και αναφέρεται στην κομβική θέση του «τριφυλλιού» στο ρόστερ την επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το θέμα Χεζόνια-Παναθηναϊκού υπάρχει εδώ και μέρες, με τον ατζέντη του Κροάτη άσου να το διατηρεί στην επικαιρότητα και να δείχνει τον δρόμο με τον οποίο θα μείνει ελεύθερος ο «Super Mario» από τη Ρεάλ.

Όπως αναφέρει ο Κρίστοφερ Χιλ σε ανάρτηση του στα social media, ο Χεζόνια είναι ένα από 11 παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί να «χτίσει» ο Παναθηναϊκός την ομάδα της επόμενης σεζόν, τονίζοντας πως «κλειδί» είναι η θέση του πλέι μέικερ.

Ωστόσο ο ατζέντης του Χεζόνια ξεκαθαρίζει πως ο «Super Mario» έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Ρεάλ, έτσι είναι απόφαση προπονητή, όποιος είναι στον πάγκο των Μαδριλένων την επόμενη χρονιά, αν θα τον κρατήσει ή όχι.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρίστοφερ Χιλ αναφέρεται στον Χεζόνια και τον Παναθηναϊκό, αφού πριν λίγες μέρες έκανε μία ανάρτηση εννοώντας το «τριφύλλι», που στη συνέχεια ωστόσο... μάζεψε, δίνοντας διευκρινήσεις, πριν «ξαναχτυπήσει» και πάλι ανοίγοντας ξανά το θέμα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κροάτης άσος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ, κάτι που κάνει δύσκολη τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...-ThemaSports
04/05 @ 16:19

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...

Όταν ο Άρης επικράτησε της Πρόκομ στον τελικό του Champions Cup με 84-83 και κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί-ThemaSports
04/05 @ 23:36

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί

Στις 4 Μαΐου του 1980 η εθνική ομάδα του Ρίτσαρντ Ντουξάιρ φωτογραφίζεται στην πόρτα του αεροσκάφους που θα τους μεταφέρει στο Βεβέ της Ελβετίας για το προκριματικό τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας.

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες-ThemaSports
04/05 @ 20:45

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες

Τη δεκαετία του 80 τρία πράγματα χαρακτήριζαν την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ