Μετά την τραγική πορεία της Τσέλσι τη φετινή σεζόν, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναλαμβάνει την ομάδα και παίρνει… σκούπα για μεγάλη εκκαθάριση στο ρόστερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αργεντινός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, γυρίζει και στην Αγγλία, όπου είχε κάνει πολύ καλή δουλειά πρώτα στη Σαουθάμπτον και κατόπιν στην Τότεναμ. 

Έχοντας υπογράψει με τους «μπλε» ως το καλοκαίρι του 2025 και με μια οψιόν για ανανέωση για άλλο ένα έτος, οι δυο πλευρές έδειξαν ότι θέλουν να φτιάξουν ένα νέο πρότζεκτ. Όχι ότι θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά με δεδομένα όσα συνέβησαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τους προηγούμενους μήνες και με την Τσέλσι να τερματίζει στη 12η θέση της βαθμολογίας και να μένει εκτός Ευρώπης.  

 

Είναι, βέβαια, η ίδια ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2021, είναι ο σύλλογος που ξόδεψε περισσότερα από 600 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές υπό τη νέα ιδιοκτησία, στη μετά Ρόμαν Αμπράμοβιτς εποχή. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», υπάρχουν τουλάχιστον 15 παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στον… αέρα με την άφιξη του Ποτσετίνο, ο οποίος πήρε από τη διοίκηση την άδεια να κάνει ό,τι κρίνει απαραίτητο για να επανέλθει η ομάδα στον σωστό δρόμο: να κρατήσει τους παίκτες που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν, να ζητήσει την αποχώρηση όσων κρίνει ότι δεν του… κάνουν.

Οι Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Χακίμ Ζίγιες, Κρίστιαν Πούλισικ, Εντουάρ Μεντί και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι θεωρείται βέβαιο πως θα αποτελέσουν παρελθόν. Αμφίβολο είναι το μέλλον των Καλιντού Κουλιμπαλί, Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Ενγκολό Καντέ. 

Ο Ντένις Ζακάρια θα επιστρέψει στη Γιουβέντους, ενώ είναι πολύ πιθανό να πουληθούν οι Ματέο Κόβασιτς, Κόνορ Γκάλαχερ, Τρέβο Τσαλόμπα και Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. 

Είναι, επίσης, σίγουρο ότι ο Ποτσετίνο δεν επιθυμεί την παραμονή του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;-ThemaSports
02/05 @ 23:04

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;

Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:10

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»-ThemaSports
02/05 @ 21:14

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!-ThemaSports
02/05 @ 19:42

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!

Η υποψηφιότητα του Αντόνιο Κόντε για τον πάγκο της Νάπολι έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Τσέλσι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ