LIVE: Λωζάνη - Ομόνοια 0-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)
Η Ομόνοια κοντράρεται απόψε (22:00) στο Stade de la Tuiliere με τη Λωζάνη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Σίγουρα δεν μπορώ να πω πως η απόδοση μας ήταν τόσο καλή. Όμως ήταν ένα παιχνίδια μοιρασμένο. Αν βάζαμε γκολ το δοκάρι που βρήκαμε, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Κακά τα ψέματα, δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εδώ, πήγαμε στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν τεράστιας δυσκολίας μέσα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Έγιναν πάρα πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κι εκεί που νομίζαμε πως μας άφησαν στην ησυχία μας, ήρθε η ανακοίνωση για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και έτρεχαν οι άνθρωποι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ κάτι για τη Νέα Σαλαμίνα.
Ίσως να ήταν ο στόχος να μην πάρει η ΕΝΠ τα αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες αδιάφορες. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην Κύπρο. Ήταν πολύ παράξενο, η ΕΝΠ ποτέ δεν έχει εμπλακεί. Εμείς είμαστε η μόνη ομάδα που έχει ακυρώσει παιχνίδι μετά από προειδοποίηση από τον μακαριστό Κωστάκη Κουτσοκούμνη και ακυρώσαμε το παιχνίδι με τον Ερμή. Σε αρκετά παιχνίδια αδικηθήκαμε. Εμείς αν θέλουμε να ξεχάσουμε τι έγινε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι έγινε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Έγιναν πολύ σοβαρά λάθη στο πρωτάθλημα από κάποιους, που ναι μπορεί να είναι εσκεμμένα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν λέω πως δεν έγιναν λάθη από τη δική μας πλευρά».
Για τη νέα σεζόν: «Η πρώτη με τη δεύτερη κατηγορία δεν έχουν καμία σχέση. Η δεύτερη κατηγορία είναι ενός άλλου Θεού. Δεν υπάρχει στήριξη, έσοδα. Έχουμε μια ομάδα σήμερα που θα μπορούσε εύκολα του χρόνου με προσθαφαιρέσεις να σταθεί εύκολα στη Β΄ Κατηγορία γιατί δεν ήταν ψηλό το μπάτζετ. Δυστυχώς όμως όπως είναι τα πράγματα σήμερα, θα πρέπει να βρεθεί νέο Δ.Σ. για να μπορέσει να αρχίσει το χτίσιμο. Την Πέμπτη έχουμε γενική συνέλευση, ελπίζουμε να υπάρξει ενδιαφέρον».