Themasports

Σύμφωνα με σημερινό (29/05) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας, sdna.gr, ο Ιταλός επιθετικός, Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού, ψάχνεται για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ο δανεισμός του Κίκο Μακέντα στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε δίχως η κυπριακή ομάδα να προχωρά στη διαδικασία επέκτασης του, με τον Ιταλό φορ να έχει στην άκρη του μυαλού του, το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θέλει να ξεχάσει την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε καθώς σε 33 συμμετοχές σκόραρε μόλις 3 γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως το μοναδικό τέρμα στην Τουρκία, το πέτυχε στο Κύπελλο, ενώ πρόσθεσε ακόμη δύο γκολ με τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ανκαραγκουτσού στις 24 Ιανουαρίου.

Ο Μακέντα στα 31 του δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά στον ΑΠΟΕΛ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με συνέπεια ο κυπριακός σύλλογος να μην έχει σκοπό να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Ο Ιταλός στράικερ επιστρέφει στην Ανκαραγκουτσού έχοντας έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του, όμως με τα έως τώρα δεδομένα δύσκολα θα το εξαντλήσει στην τουρκική πρωτεύουσα.

Η Ανκαραγκουτσού ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Μακέντα, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Οι πληροφορίες του SDNA μάλιστα αναφέρουν πως ο έμπειρος επιθετικός βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενος επιστροφής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος, αφού ακόμη και για τον δανεισμό του, το πόσο που απαιτείται μόνο ευκαταφρόνητο δεν θεωρείται».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
24/04 @ 23:16

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να βρεθούν πιο κοντά και να φουλάρουν για τον... τίτλο.

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ