Ο αντιπρόεδρος της ΕΝΠ, Φώτης Τρίαρος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Δόξας που δίνει ελπίδες στην ομάδα του: «Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μας με τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Δόξας. Είμαστε μπροστά, αλλά και μακριά ταυτόχρονα. Όσο πιέζεις και παίρνεις αποτελέσματα, μπορείς να ελπίζεις. Αυτό θα κάνουμε και με την Ανόρθωση. Είναι δύσκολο στην έδρα της αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να ελπίζουμε σε νίκη της ΑΕΛ επί της Δόξας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούμε. Περίμενα από τη Νέα Σαλαμίνα να κάνει αυτό που έκανε και μπράβο της. Έπαιξε σοβαρά και για την ιστορία της. Μας έχει συνηθίσει σε αυτά…».

«Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Απέμειναν δύο συγκλονιστικά παιχνίδια. Να δούμε πράγματα που συμβαίνουν μόνο στην Αγγλία με τον υποβιβασμό να κρίνεται στο τελευταίο ματς. Νομίζω δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα», πρόσθεσε και συνέχισε: «Η Δευτέρα είναι κοντά, να παίξουμε, να δούμε που θα μας βρει το μέλλον και μετά να δούμε όλα τα υπόλοιπα».

Για αίτημα για ξένους διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική: «Έχουμε προβεί σε αίτημα για ξένο διαιτητή και VAR, δεν νομίζω να μας αδικεί κανείς για αυτό. Μας επιβεβαίωσε το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ με δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν με τη Νέα Σαλαμίνα. Αν παίρναμε έστω έναν βαθμό ίσως να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Ελπίζουμε η Δόξα να ανταποκριθεί στο αίτημά μας. Δεν υπάρχουν νεότερα…».

«Παραμένουμε σε τρομερά δύσκολη θέση, απομένει ένα παιχνίδι. Από τη στιγμή που μειώθηκε η διαφορά, ελπίζουμε. Όταν ήταν στο -10 η διαφορά χάσαμε τις ελπίδες μας. Θέλουμε ο υποβιβασμός να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπουμε να συμβαίνουν διάφορα με αυτές τις κίτρινες και κόκκινες προειδοποιήσεις για στοιχηματική δραστηριότητα που δεν αφορούν εμάς. Εύχομαι ο Θεός του ποδοσφαίρου να μας δικαιώσει…», κατέληξε.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΠ: «Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας!!»-ThemaSports
30/04 @ 20:53

ΕΝΠ: «Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας!!»

Ανάρτηση από την ΕΝΠ με αφορμή την βράβευση των ποδοσφαιριστών της, Μιχάλη Χαραλάμπους και Πάβελ Ντρέκσα.

«Παίζει» στo Νοvasports η ΕΝΠ!-ThemaSports
27/04 @ 10:49

«Παίζει» στo Νοvasports η ΕΝΠ!

Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 8:00μ.μ. στο Novasports Prime.

ΚΑΛΕΣΜΑ από την ΕΝΠ: «Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας»-ThemaSports
26/04 @ 09:28

ΚΑΛΕΣΜΑ από την ΕΝΠ: «Ελάτε να γίνουμε όλοι μια φωνή και να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας»

Με ανάρτηση της η ΕΝΠ στα social media, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στον αυριανό (27/04, 17:00) αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ στο Δημοτικό στάδιο Σωτήρας, τον τελευταίο στο φετινό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιστροφή της Παραλιμνίτικης ομάδας στην Α' κατηγορία.

Πρώτη παρουσία για την ΕΝΠ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:26

Πρώτη παρουσία για την ΕΝΠ Κ-19 σε τελικό

Πρώτη συμμετοχή για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 Cablenet.

«Στην ΕΝΠ δεν φτάνει να το λέμε…»-ThemaSports
22/04 @ 15:27

«Στην ΕΝΠ δεν φτάνει να το λέμε…»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0.

Σφράγισε το 3ο εισιτήριο ανόδου η ΕΝΠ, στη Β' και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός-ThemaSports
20/04 @ 18:44

Σφράγισε το 3ο εισιτήριο ανόδου η ΕΝΠ, στη Β' και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός

Η ΕΝΠ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία, μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί της Πέγειας με 1-4.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ