Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί της Δόξας και σε συνδυασμό και με την προηγούμενη επιτυχία επί της ΕΝΠ: «Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για την ομάδα μας γιατί από τη στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστικός στόχος, κρατάμε το όνομα του σωματείου ψηλά. Είχαμε πει πως θα αγωνιστούμε για την ομάδα του σωματείου και τον κόσμο μας με σεβασμό προς τις ομάδες. Το έχουμε πει στα λόγια, το δείχνουμε και στην πράξη. Αυτές οι κίτρινες προειδοποιήσεις δεν μας αγγίζουν, για άλλους είναι αυτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η νίκη, δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα για να είμαστε ειλικρινείς, η Δόξα ήταν καλύτερη. Όπως και με το Παραλίμνι, δικαιούτο τη νίκη. Όμως στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα… Δεν είναι ζήτημα δικαιοσύνης, αλλά ποιος θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα».

Για τον Ντορεγκαράι: «Τα λέγαμε ότι έχουμε το δικαίωμα ανανέωσης. Για να μην θεωρηθεί ότι έχουμε ανανεώσει έναν παίκτη λόγω της ρήτρας ανανέωσης. Έγινε με τη σύμφωνο γνώμη του Ντιέγλο, ήθελε και ο ίδιος να ανανεώσει. Το ίδιο έγινε και με όλους τους άλλους. Είναι σημαντικό να θέλει και ο ποδοσφαιριστής να μείνει. Δεν ανανεώνουμε κάποιον παίκτη επειδή απλά υπάρχει ο όρος. Τον έχουμε ανανεώσει και κάποιοι επιμένουν ότι δεν θα μείνει στη Νέα Σαλαμίνα, πιθανόν για να μην διαψευθούν οι πληροφορίες τους. Με βάση το συμβόλαιό του πήρε και αύξηση, αν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα να κάνει την πρότασή της και να συζητήσουμε. Δεν ανανεώνουμε συμβόλαια απλώς επειδή έχουμε το δικαίωμα, αλλά το πράττουμε και με τη θέληση των παικτών, διότι θέλουμε να είναι ευτυχισμένοι».

«Θεωρώ πως αν δούμε ποιους παίκτες ανανεώσαμε, νομίζω κανένας προπονητής δεν θα έλεγε όχι, είναι εγνωσμένης αξίας, έχουν προσφέρει πολλά», πρόσθεσε.

Για τον Γιάννη Πετράκη, εάν είναι φαβορί: «Δεν θα ήθελα να πω πως είναι πρώτο φαβορί, αλλά μπορώ να πω πως έχει πέσει στο τραπέζι το όνομά του και αξιολογήθηκε θετικά, όπως και κάποιοι άλλοι προπονητής. Δεν γνωρίζω πόσα άλλα ονόματα έχουν αξιολογηθεί θετικά. Δεν έχω γνώση εγώ για το κριτήριο επιλογής προπονητή. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα το κρίνουν αυτό και θα αποταθούν στη διοίκηση. Θεωρούμε πως μία σύγχρονη ομάδα πρέπει ο καθένας να λειτουργεί αναλόγως των καθηκόντων του για να είμαστε και σοβαροί όσον αφορά στις αποφάσεις μας. Δεν έχουμε θέσει ακριβώς διορία για τον νέο προπονητή, αλλά εκτιμώ ότι θα κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος του Μάη»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ερυθρόλευκο» φιρμάνι για Μιγκελίτο-ThemaSports
03/05 @ 18:06

«Ερυθρόλευκο» φιρμάνι για Μιγκελίτο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο, Μιγκελίτο.

Νέα Σαλαμίνα για Τάσο Κίσσα - «Μέσα σε αυτή την 5ετία έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:33

Νέα Σαλαμίνα για Τάσο Κίσσα - «Μέσα σε αυτή την 5ετία έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση...»

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τάσο Κίσσα.

Παραμένει «ερυθρόλευκος» και με τη... βούλα ο Ντουρμισάι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 17:58

Παραμένει «ερυθρόλευκος» και με τη... βούλα ο Ντουρμισάι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οριστικό: Ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας και τη νέα περίοδο θα είναι ο Φλορίν Ντουρμισάι!

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα-ThemaSports
02/05 @ 10:40

Διπλή προσθήκη για Σαλαμίνα

Σημαντική εξέλιξη στους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου-ThemaSports
30/04 @ 15:43

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ