Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ: «Αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Είναι ο έκτος τίτλος την τελευταία δεκαετία και λέει πάρα πολλά. Ειδικά με τον τρόπο που κατακτήθηκε. Έγινε ένα τελευταίο συγκλονιστικό παιχνίδι στο φινάλε και παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία, που παίρνει και μεγαλύτερη αξία λόγω των προβλημάτων».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Το γκολ του Τρισκόφσκι ουσιαστικά μας επιτρέπει να κρατάμε στα χέρια μας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ναι μεν ήρθε στο τέλος το γκολ, όμως θα ήταν άδικο να χάναμε το παιχνίδι, όταν από το πουθενά ήρθε το γκολ που δεχτήκαμε. Πληρώσαμε με το ίδιο νόμισμα, μία στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εγκατασταθεί στο αντίπαλο μισό, εκμεταλλευόμενοι πως η Πάφος έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Δεν έπρεπε να χάσουμε, πήραμε τον βαθμό. Δεν τελείωσε τίποτα, θα πρέπει να πάμε στο ΓΣΠ και να πάρουμε νίκη για πρώτη φορά φέτος εκεί, ώστε να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη. Είχαμε μία πάρα πολύ μεγάλη σεζόν, παίξαμε τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε ομάδα. Θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι να κάνουμε την εμφάνιση που πρέπει για να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Το ότι δεν παρουσιαστήκαμε στο ίδιο επίπεδο στα πλέι οφ, σε σχέση με την κανονική περίοδο, είναι αλήθεια. Ποτέ δεν είναι ένας ο λόγος, είναι αρκετοί. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι και μετά να τα δούμε όλα αυτά. Θέλουμε τη νίκη ώστε να μην περιμένουμε το αποτέλεσμα στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Ξαναλέω, ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη σεζόν. Είμαστε σχεδόν έναν χρόνο στο γήπεδο».

Αν θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος: «Ανακοινώσεις πάντα γίνονται μετά το τέλος της σεζόν. Σε επίπεδο ρόστερ έχουμε καταφέρει να κλείσουμε αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν».

Για το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια: «Μία τέτοια σεζόν που ζήσαμε, με χαρές αλλά και δύσκολες στιγμές, που τελευταία ήταν περισσότερες, δεν θέλουμε να ολοκληρωθεί χωρίς να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τελειώνει η σεζόν και θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν, να τα βελτιώσουμε και να πάμε καλύτερα στην επόμενη χρονιά».

Για το αγωνιστικό: «Έχουμε πολλά προβλήματα. Ταλαιπωρηθήκαμε το τελευταίο διάστημα. Το χειρότερο ήταν πως στο τέλος της σεζόν λιγόστεψαν οι επιλογές. Όπως του Ναούμ και του Παρασκευά που θα περάσουν χειρουργείο. Οι Άλτμαν και Εγγλέζου είναι παροπλισμένοι. Περιμένουμε Τόμοβιτς και Φαράζ αν υπάρχουν πιθανότητες να προλάβουν, αλλά θα το δούμε από αύριο που θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις».

 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να εκπληρώσει το όνειρο!-ThemaSports
05/05 @ 13:15

Να εκπληρώσει το όνειρο!

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του πρωταθλήματος

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού-ThemaSports
04/05 @ 18:30

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού

Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και η ομάδα της δική της.

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ