Το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηνών πέφτουν οι υπογραφές για την τελική σύμβαση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην ιστορία θα μείνει η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηνών θα πέσουν οι υπογραφές στην τελική σύμβαση για το γήπεδο του τριφυλλιού στον Βοτανικό.

Ο δήμος, πριν λίγο, ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση για το σημερινό ραντεβού, στις 18:30 μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ανάμεσα στον δήμαρχο και τις κατασκευαστικές εταιρείες, στο οποίο θα πέσουν οι υπογραφές που θα δίνουν το τελικό «ΟΚ» για την έναρξη των έργων για την ανέγερση του γηπέδου των πράσινων.

Όπως ορίζεται από την σύμβαση που θα υπογραφεί, το έργο οφείλει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 36 μήνες από τη σημερινή ημέρα.

Θυμίζουμε ότι το έργο έχει αναλάβει να υλοποιήσει η κοινοπραξία των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας,και της κοινοπραξίας των ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ για να δώσουν «σάρκα και οστά» στο γενικότερο πλάνο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό.

Ο Παναθηναϊκός, βάσει του χρονοδιαγράμματος θα έχει το «κλειδί» στο χέρι το αργότερο σε τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο 2026 θα δώσει το πρώτου του παιχνίδι στο νέο του γήπεδο.

 
sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!-ThemaSports
18/05 @ 21:00

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!

Τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν του. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση ενόψει του κρίσιμου «τελικού» με τον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά!

Super 3: «Καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό»-ThemaSports
18/05 @ 17:35

Super 3: «Καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό»

Οι οργανωμένοι του Άρη έβγαλαν ανακοίνωση όπου ζήτησαν προσοχή από τον κόσμο της ομάδας, καθώς και από τους παίκτες το 2/2 στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Επί ποδός οι ΣΦ ΠΑΟΚ: Πορεία από Καμάρα μέχρι Τούμπα, γιγαντοοθόνη για τον «τελικό» με το μήνυμα: «Το χρωστάμε στην ομάδα»-ThemaSports
18/05 @ 17:16

Επί ποδός οι ΣΦ ΠΑΟΚ: Πορεία από Καμάρα μέχρι Τούμπα, γιγαντοοθόνη για τον «τελικό» με το μήνυμα: «Το χρωστάμε στην ομάδα»

Πορεία από την Καμάρα στο Μακεδονία Παλλάς και από εκεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη τον «τελικό» με τον Άρη - Το μήνυμα των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία λόγια του Τερίμ στο Κορωπί: «Είχα συμφωνήσει να έρθω για το πρωτάθλημα...»-ThemaSports
18/05 @ 18:19

Τα τελευταία λόγια του Τερίμ στο Κορωπί: «Είχα συμφωνήσει να έρθω για το πρωτάθλημα...»

Το τελευταίο “κανονάκι” που χάθηκε στην Τούμπα, ο στόχος που δεν επετεύχθη και η συμφωνία με τον Αλαφούζο. Πώς αποχαιρέτησε ο Φατίχ Τερίμ τους παίκτες του Παναθηναϊκού...

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!-ThemaSports
18/05 @ 13:37

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!

Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο τον ΠΑΟΚ, αλλά και με απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς της νέας σεζόν εξαιτίας όσων συνέβησαν στον εντός έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ!

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης: Συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του από φίλους του ΠΑΟΚ!-ThemaSports
18/05 @ 13:25

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης: Συνθήματα έξω από το ξενοδοχείο του από φίλους του ΠΑΟΚ!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας ορισμένα συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ