Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την γιορτή του ΠΑΣΠ: «Είναι μία γιορτή από τους ποδοσφαιριστές για τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μία συζήτηση πως πρέπει να τελειώνει η χρονιά για να υπάρχει πλήρη αποτύπωση των γεγονότων, αλλά κατανοούμε το γεγονός πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα ξένο, ούτε για ένα 24ωρο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων».

Για την ανάρτηση του Κρέσπο: «Η ανάρτηση του Κρέσπο, έχει δίκιο γιατί είναι μία σκληρή πραγματικότητα που έχουμε κάθε χρόνο, ιδιαίτερα για τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έχουν μόλις δύο εβδομάδες, που πρέπει να ταξιδέψουν, να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν για προετοιμασία. Είναι απάνθρωπο, αλλά από την άλλη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για την προετοιμασία: «Σκέφτεστε να περνούσε η Μίλαν και να περιμένεις τις 10 Ιουνίου για να ξέρεις αν η προετοιμασία σου θα ξεκινήσει για τον 1ο γύρο ή για τον 2ο; Όποιος και να είναι ο πρωταθλητής. Σημαίνει πολλά πράγματα η 10η Ιουνίου για χώρες όπως η Κύπρος. Αλλά ευτυχώς δεν πέρασε η Μίλαν».

Για την ψηφοφορία του ΠΑΣΠ: «Νομίζω πως σε αυτού του είδους τις επιλογές, υπάρχει μία αξιοκρατία πως έχουν ψηφίσει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μπράβο σε όλους τους νικητές. Τώρα πρέπει να δούμε ποια ομάδα θα είναι πρωταθλήτρια και ποιες θα πάνε στην Ευρώπη».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Αντιλαμβάνεστε πως όλα τα παιχνίδια ήταν ντέρμπι και στόχος μας είναι να χαρακτηριστεί έτσι και ο επόμενος αγώνα. Δεν θα μπορέσει να χαρακτηριστεί έτσι, αν δεν κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Όπως είπε και ο κος Μιλόγεβιτς, πρέπει με τα δεδομένα που έχουμε να μπούμε και να παίξουμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε πως πρέπει να υπερκεράσουμε ένα υψηλό εμπόδιο. Είναι ο περσινός πρωταθλητής, αυτή τη στιγμή έχουν δικαίωμα να ελπίζουν για ευρωπαϊκό εισιτήριο, άρα έχουμε δύο ομάδες με υψηλά κίνητρα. Κοιτάζουμε την δική μας πλευρά και σκεπτόμενοι τα αγωνιστικά προβλήματα, τα αφήνουμε στην άκρη και πάμε με αυτούς που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Αν μιλήσουμε αγωνιστικά, ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει στους τελευταίους αγώνες πως παρά τις απουσίες, που έχουν διαμορφώσει και ένα διαφορετικό σύστημα σε κάποια παιχνίδια, όπως πχ με την Πάφο, παρουσιάζεται πολύ καλά».

Για τις απουσίες: «Όποιες απουσίες και αν έχουμε, έχουμε πίστη σε κάθε ποδοσφαιριστή πως είναι παίκτης ενδεκάδας. Όποτε και να παίξει, ακόμα και ας αλλαγή, πρέπει να δώσει τα πάντα. Θα παίξουμε ολόκληρη τη χρονιά μέσα σε ένα 90λεπτο. Το ίδιο θα σκέφτεται και ο Απόλλωνας, που και αυτός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά».

Για το γεγονός πως θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα: «Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα του Άρη. Αν δεν κερδίσουμε δεν θα έχει καμία σημασία».

Για τα αγωνιστικά: «Θα διαμορφωθούν μέσα στις δύο επόμενες προπονήσεις. Δεν θα μπω σε οποιαδήποτε λογική να πω αν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής που να είναι εκτός, πέρα από αυτούς που γνωρίζετε. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ, είναι να μην έχουμε οτιδήποτε άλλο στις προπονήσεις που απομένουν. Πέρα των παιδιών που έρχονται από την Κ19 και συμπληρώνουν την αποστολή της ομάδας, είχαμε πέντε ποδοσφαιριστές στον πάγκο (εκτός από τους τερματοφύλακες), που πλαισιώνουν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς».

Για τον κόσμο: «Τι να πούμε άλλο για τον κόσμο; Όλα τα εκτός έδρας έγιναν sold out εκτός από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο. Έχουμε κάνει ρεκόρ στα εντός έδρας παιχνίδια και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια-ThemaSports
30/04 @ 20:12

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια

Από τον Δεκέμβριο του 2015 έχει να χάσει από την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...-ThemaSports
30/04 @ 13:19

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 19:22

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»

Εξάντλησαν τα εισιτήρια τριών κερκίδων του ΓΣΠ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ