Τοποθετήθηκε δίχτυ ασφαλείας στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Φενέρ

Τοποθετήθηκε δίχτυ ασφαλείας στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Φενέρ

Δίχτυ ασφαλείας τοποθετήθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, σε μια προσπάθεια της Πειραιώτικης ΚΑΕ να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό στο κατάμεστο γήπεδο.

Μπορεί να είναι μια συνήθεια για τα ελληνικά ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η κρισιμότητα σε συνδυασμό με την ένταση που υπάρχει, έκαναν την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τοποθετήσει το προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας στο ΣΕΦ ενόψει του Game 5 με Φενέρμπαχτσε.

Όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Πειραιώτες από τη σημερινή (8/5) προπόνηση, το φαληρικό γήπεδο θα έχει ένα εξτρά μέτρο προστασίας, ώστε να μην περάσουν τυχόν αντικείμενα.

Θυμίζουμε ότι από τα πρώτα λεπτά που τα εισιτήρια δόθηκαν σε κυκλοφορία, εξαφανίστηκαν, με αποτέλεσμα να συμβεί ένα ακόμα sold out φέτος, με την έδρα των «ερυθρολεύκων» να αναμένεται καυτή.

Δείτε τη φωτογραφία:

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Με δύο ασίστ του εξαιρετικού Χατσίδη και γκολ από Πέλκα, Τάισον και Γιακουμάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.