Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, λίγες ώρες πριν την Εκλογική Γενική Συνέλευση της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τη νέα εποχή: «Ξεκινά μία ελπιδοφόρα εποχή. Οι διαβουλεύσεις που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα έχουν ευδοκιμήσει και με την σιγουριά πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια, θα προχωρήσουμε. Δεν έχουμε τους οικονομικούς πόρους που έχουν οι ανταγωνιστές μας, όμως με έναν σωστό προϋπολογισμό και προγραμματισμό, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον νέο πρόεδρο: «Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είμαστε σε επαφή πολύ καιρό. Έχει επισκεφτεί την ολομέλεια των ατόμων που θα διεκδικήσουν την ψήφο. Η διαδικασία αυτή ήταν πολύ βοηθητική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει την εμπειρία, την γνώση και πάνω από όλα τη θέληση, ώστε να ηγηθεί την προσπάθεια».

Για τον προγραμματισμό: «Απόψε θα συνεδριάσει το συμβούλιο για να καταρτιστεί σε σώμα και από αύριο ξεκινούμε τον προγραμματισμό».

Για τον Πουρσαϊτίδη: «Θεωρώ ότι θα είναι λίγο δύσκολο να έχουμε αύριο κάποια ανακοίνωση. Μιλάμε για ένα νέο Σώμα, έναν νέο πρόεδρο που θα θέλει να κάνει την ερευνητική του επαφή. Η πρόταση στον κ. Πουρσαϊτίδη δεν θα αλλάξει, αλλά προφανώς θα πρέπει να γίνει μία επαφή και μετά θα δοθεί η απάντηση από τον προπονητή».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Ότι ισχύει για τον προπονητή, ισχύει και για τον Μάκη Παπαϊωάννου. Έχει και αυτός την πρόταση μας. Ξέρουμε πως υπάρχει πρόταση και από τον Απόλλωνα και έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματεύεται με τον οποιοδήποτε, αφού είναι στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Δεν γίνεται κάτι πίσω από την πλάτη μας. Ξέρουμε ότι θα παραμείνει κύριος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και θα μας ενημερώσει πρώτος αν θα συνεχίσει μακριά από την ομάδα μας».

Για τον προϋπολογισμό: «Με έκπληξη διάβασα κάποια χθεσινά κείμενα μετά τις δηλώσεις που έκανα στο τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Αυτό που ισχύει, είναι πως ο προϋπολογισμός θα δοθεί στη Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί. Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως δεν θα είναι πιο πάνω από αυτόν που ήταν φέτος. Ίσως να είναι λίγο πιο κάτω, αλλά για όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημο και του Κατσιάρη-ThemaSports
08/05 @ 19:03

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημο και του Κατσιάρη

Με ανακοίνωση της, η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αντώνη Κατσιάρη.

Καζαμίας: «Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές…»-ThemaSports
08/05 @ 14:41

Καζαμίας: «Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές…»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας «στάθηκε» στη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το δεύτερο γκρουπ του «μαραθωνίου», αλλά και για την αγωνιστική που «κλείνει» τους αγώνες για τη σεζόν 2023-2024.

Φράγκος και του χρόνου-ThemaSports
07/05 @ 13:15

Φράγκος και του χρόνου

Ανανέωσε με την Νέα Σαλαμίνα ο Κύπριος μέσος

Καζαμίας: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Κίσσας - στάσιμο του επενδυτή» -ThemaSports
07/05 @ 12:45

Καζαμίας: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Κίσσας - στάσιμο του επενδυτή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας

«Ερυθρόλευκο» φιρμάνι για Μιγκελίτο-ThemaSports
03/05 @ 18:06

«Ερυθρόλευκο» φιρμάνι για Μιγκελίτο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο, Μιγκελίτο.

Νέα Σαλαμίνα για Τάσο Κίσσα - «Μέσα σε αυτή την 5ετία έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:33

Νέα Σαλαμίνα για Τάσο Κίσσα - «Μέσα σε αυτή την 5ετία έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση...»

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τάσο Κίσσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ