Όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Νομίζω με άλλον εκτός από τον Άλβες θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Μας μένει η πίκρα γιατί παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο στην Β' φάση. Πληρώσαμε το λάθος μας και μείναμε πίσω. Μετά από δύο λεπτά έκανε τρομερή επέμβαση ο Άλβες. Στο 2ο μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πιέσαμε και τους κλείσαμε. Είχαμε τύχη στην ισοφάριση αλλά πουθενά άλλού. Εκεί που περιμέναμε πως θα πιέζαμε για το 2ο γκολ, ήρθε η αποβολή. Και πραγματικά έγινε μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν έχουμε παράπονο. Συνεχίζουμε, έμειναν τρία ματς και είμαστε σε μια φάση που έχουμε απόσταση από την κορυφή και δεν εξασφαλίσαμε την Ευρώπη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, μας στήριξε στο ματς. Να γυρίσει, να έχουμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας. Δεν τις έχουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα πάντα είναι ανοιχτά. Θα πάει μέχρι το τέλος. Απολογισμό θα κάνουμε με το φινάλε. Δεν χάσαμε, δεν κερδίσαμε κάτι αυτή την στιγμή. Να τελειώσουν τα τρία ματς. Να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε σήμερα. Δεν τα καταφέραμε, ελπίζω να τα καταφέρουμε την επόμενη αγωνιστική. Καλή συνέχεια στον Άρη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ-ThemaSports
15/06 @ 08:30

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ

Η ισπανική ομάδα με ανάρτησή της εύχεται στον Ισπανό Aitor Fernández, καλή επιτυχία για το νέο βήμα στην καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΚ.

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων -ThemaSports
14/06 @ 11:30

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων

Στις 24 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...-ThemaSports
13/06 @ 13:32

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...

Έντονα ενοχλημένοι με τον Άρη είναι στην ΑΕΚ...

ΑΕΚ: Tα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Αθλητικού Κέντρου της Ακαδημίας-ThemaSports
15/06 @ 19:10

ΑΕΚ: Tα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Αθλητικού Κέντρου της Ακαδημίας

Στις 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιηθηκε η Τελετή Εγκαινίων και Ονοματοδοσίας του Αθλητικού Κέντρου Ακαδημίας ΑΕΚ. Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Πόλος έλξης-ThemaSports
12/06 @ 20:14

Πόλος έλξης

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητα του Ιβάν Τρισκόφσκι.

 Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!-ThemaSports
14/06 @ 21:35

Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!

Ο Τσάβι Ρόκα απέδειξε ότι του αρέσει η εγχώρια αγορά με τις αποκτήσεις των Εκπολό και Δημητρίου, για φέτος. Πλέον μετά το κενό που αφήνει ο Ράφα Λόπες θέλει να τον αντικαταστήσει με ακόμη ένα γνώριμο ποδοσφαιριστή, τον Έντσο Καμπρέρα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ