Πόλυς Χαραλάμπους

Έμεινε μακριά από την νίκη και στην 6η αγωνιστική των πλέι οφφ, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η λευκή ισοπαλία με την συμπολίτισσα του την Ομόνοια, ήταν σαν ήττα, πολύ περισσότερο που την ίδια ώρα ο Άρης πήρε το ντέρμπι με την Πάφο και τον… βλέπουν από απόσταση τριών βαθμών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο τίτλος δεν χάθηκε, όμως θα πρέπει να παρουσιάσει θεαματική αλλαγή στην λειτουργία της η ομάδα και το σημαντικότερο να λύσει το επιθετικό πρόβλημα, για να μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα στις 4 εναπομείνασες αγωνιστικές.

Το διαπιστώνει κάποιος… βλέποντας σχόλια στα κοινωνικά δίχτυα, ότι έχει… «κουράσει» αρκετούς ΑΠΟΕΛίστες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αναπτύσσει κάθε εβδομάδα την ίδια «ρητορική» σε σχέση με τους λόγους που η ομάδα του δεν μπορεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Προτάσσοντας κυρίως τον… παράγοντα πίεση και ότι επηρεάζει καθοριστικά τους ποδοσφαιριστές του (κυρίως τους επιθετικούς).  

Προς το παρών, δεν υπάρχει πληροφορία, ότι ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Κυκλοφορούν μόνο κάποιες φήμες, ότι αν αποφασίσει να δώσει «πασαπόρτι» στον Μιλόγεβιτς, ενδεχομένως να πάει σε υπηρεσιακή λύση εκ των έσω (κυκλοφορεί στην πιάτσα το όνομα του Νούνο Μοράις) για τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ