Το έκτο «Αθλητικό Πανόραμα» με πλούσια θεματολογία

Το έκτο «Αθλητικό Πανόραμα» με πλούσια θεματολογία

Πιστό στο εβδομαδιαίο ραντεβού του και με πλούσια θεματολογία έρχεται το έκτο «Αθλητικό Πανόραμα», η εκπομπή του ΡΙΚ1 που προβάλλεται σε συνεργασία με τον ΚΟΑ κάθε Σάββατο πρωί στις 11:30 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:05.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 29 Απριλίου, μάς συστήνονται ο κολυμβητής Νικόλας Αντωνίου, η σφυροβόλος Βαλεντίνα Σάββα, ο σκοπευτής Νικόλας Βασιλείου, ο ποδηλάτης Ανδρέας Μιλτιάδης και ο παλαιστής Χαράλαμπος Χοίρας.

Τέλος, το «Ταξίδι στο χρόνο» μάς ταξιδεύει αυτή τη φορά στο 1973 και στους Παγκύπριους Αγώνες Κολύμβησης.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην κυριακάτικη (01/11) εκπομπή της Cytavision «GOAL N' ROLL» ήταν ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, τον Νίκο Παπαδόπουλο, το κυπριακό πρωτάθλημα, τη μάχη του τίτλου και άλλα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS