Πάνω από 175 αθλητές στο Pafos Triathlon της Κυριακής (30/4)

Πάνω από 175 αθλητές στο Pafos Triathlon της Κυριακής (30/4)

Με τη συμμετοχή πέραν των 175 αθλητών και αθλητριών θα διεξαχθεί την Κυριακή, 30 Απριλίου το Pafos Triathlon. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Πάφου και η Activate Cyprus ενώ αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές του 2023 στην Ολυμπιακή απόσταση και θα προκύψουν και οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών.

Ο Pafos Triathlon επιστρέφει μετά το 2017 αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε δώσει τη θέση του στον αγώνα της σειράς Ocean Lava που γινόταν στην Πάφο.

Πέρα από την ατομική υπάρχει και η ομαδική κατηγορία. Πέρα από την Ολυμπιακή κατηγορία υπάρχει και η απόσταση Σπριντ όπου οι μετέχοντες διανύουν τη μισή απόσταση.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή, 30 Απριλίου στις 07:15πμ από τα Δημοτικά Μπάνια. Πρώτα θα εκκινήσει η κατηγορία Σπριντ και στις 08:00πμ η Ολυμπιακή κατηγορία όπου οι διαγωνιζόμενοι διανύουν 1.5χλμ κολυμπώντας, 40χλμ ποδηλατώντας και 10χλμ τρέχοντας.

Οι απονομές θα γίνουν στις 12:00μμ στον ίδιο χώρο.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Πάφου και η Activate Cyprus ενώ τη διοργάνωση στηρίζει το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ΕΤΑΠ Πάφου, η ασφαλιστική Atlantic και τα συμπληρώματα NAMEDSPORT. O αγώνας εντάσσεται στο καλεντάρι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου την οποία χορηγεί η CNP Ασφαλιστική.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.activatecyprus.com/the-pafos-triathlon.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επίσημη ΘΕΣΗ για τα συμβόλαια Μαγιαμπέλα και Βανά

Επίσημη ΘΕΣΗ για τα συμβόλαια Μαγιαμπέλα και Βανά

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον SuperSport FM.