Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας και νυν προπονητής της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Νικόλας Νικολάου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αν εξαιρέσω πως παίζει στην έδρα της η ΑΕΛ, τα υπόλοιπα τα βλέπω 50-50. Ταλαιπωρήθηκαν πολύ φέτος και η μοναδική τους διάκριση είναι το κύπελλο. Ας μην ξεχνάμε από που πέρασε και ο Ολυμπιακός για να φτάσει εδώ. Πέρασε από την Ανόρθωση και το καυτό “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Βέβαια, αυτό με τον κόσμο μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ, αλλά πάντα η έδρα και ο κόσμος μπορεί να παίξουν ρόλο», είπε και συνέχισε:

«Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η αστάθεια με τους προπονητές δημιούργησε πολλά προβλήματα. Έχει επηρεάσει. Όμως, οι παίκτες αισθάνονται πως είναι ένας τρόπος να διακριθείς και το κίνητρο είναι τεράστιο. Θεωρώ πως αν έπαιζαν σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς κόσμο, οι πιθανότητες θα ήταν 50-50, αλλά απόψε ο κόσμος της ΑΕΛ πιστεύω θα δώσει ώθηση. Θα κριθεί όμως στις λεπτομέρειες και πιστεύω πως δεν θα είναι ανοικτό το παιχνίδι. Ίσως η ΑΕΛ θα μπει πιο δυνατά, αλλά θεωρώ πως θα είναι ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος θα το απολαύσει».

«Δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο η απουσία παικτών και για τις δύο ομάδες. Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες. Όποιοι παίξουν θα δώσουν το εκατό τοις εκατό», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί και έχει ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό: «Θεωρώ ότι έχουμε το περσινό παράδειγμα με την Άχνα που υποβιβάστηκε αλλά στον τελικό στάθηκε πάρα πολύ καλά και διεκδίκησε το τρόπαιο ισάξια. Η ομάδα του Ολυμπιακού ευθύνεται και κανένας άλλος. Όμως, είναι ομάδα Α’ Κατηγορίας και θα κάνει τα πάντα. Είμαι σίγουρος ότι και ο πρόεδρος θα δώσει ένα γερό πριμ γνωρίζοντάς τον.

Αν δίνει ψυχολογία η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Σίγουρα μετά από κάθε νίκη τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Ακόμα και όταν κερδίσεις χωρίς να έχεις καλή εμφάνιση, δίνει ψυχολογία. Όμως, δεν είναι αυτή η πραγματική του εικόνα με βάση κάποιες νίκες και σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε προηγουμένως. Θα εξαρτηθεί κατά πόσο οι παίκτες θα κλείσουν τα αφτιά τους και θα κάνουν το παιχνίδι τους. Η ΑΕΛ έχει περισσότερη πίεση, για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε στο πρωτάθλημα, όμως μόνο μέσω του κυπέλλου υπάρχει διάκριση».

«Η συμβουλή μου σε όλους τους παίκτες είναι να μην σκέφτονται τα αρνητικά, να το απολαύσουν και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα και η στελέχωση ήταν λανθασμένη από το καλοκαίρι. Υπήρχαν και ατυχίες με τραυματισμούς», υπογράμμισε ακολούθως.

Για το Ομόνοια – Πάφος FC: «Πιο ολοκληρωμένη και καλύτερη ομάδα η Πάφος, αλλά αυτό που είπα για την ΑΕΛ ισχύει και για την Ομόνοια που θα έχει τον κόσμο της ως πλεονέκτημα και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Και αυτό το παιχνίδι το βλέπω 50-50. Θα είναι και τα δύο παιχνίδια με νικητή και χαμένο και ελπίζω να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου».

Για το μέλλον του: «Είμαι στην ΠΑΕΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να παραμείνουν, αλλά αν δεν πέσουν υπογραφές δεν λέμε τίποτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο πρόεδρος Κλεάνθης Γεωργιάδης μας στηρίζει πολύ, δεν εμπλέκεται καθόλου στη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αν έρθει κάτι καλύτερο θα χαρεί ο πρόεδρος και δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να πάω πιο ψηλά, όπως έκανε άλλωστε και με τον Μάκη Σεργίδη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»-ThemaSports
26/04 @ 13:32

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»

Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM.

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»-ThemaSports
17/11 @ 14:15

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας, ο οποίος μίλησε για την Εθνική μας ομάδα και σχολίασε το χθεσινό της παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία.

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!-ThemaSports
06/11 @ 20:08

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!

Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Νικολάου.

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»-ThemaSports
03/10 @ 12:59

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»

Ενημέρωση από την ΠΑΕΕΚ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τίμπλινγκ.

«Ο αποκλεισμός είναι εξοντωτική ποινή, να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο λογικοί οι κανονισμοι»-ThemaSports
12/09 @ 11:14

«Ο αποκλεισμός είναι εξοντωτική ποινή, να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο λογικοί οι κανονισμοι»

Αθώωση αποφάσισε το εφετείο για τους δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ, Πίτερ Οφορνάντου και Κύπρο Ονησιφόρου, που τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή με ισόβιο αποκλεισμό. Στο πλαίσιο αυτό,ο νομικός του ΠΑΣΠ, Λούης Χατζηδημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ