H ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 22ο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε μέσα από τον φακό του ThemaSports φωτογραφίες και βίντεο από την φιέστα της Ομόνοιας για το 22ο πρωτάθλημα




Μαθαίνοντας και από τα λάθη που έγιναν στην πρώτη του χρονιά στους «πορτοκαλί» των Πάνω Πολεμιδιών, ο Ρώσος επιχειρηματίας σκοπεύει να λειτουργήσει διαφορετικά.
Από την στιγμή που η ομάδα έχει κλειδώσει –εδώ και καιρό- την παραμονή της στην κατηγορία, σύντομα θα αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Το πιθανότερο ενδεχομένο είναι να παραμείνει στο τιμόνι ο 43χρονος Ρουμάνος κόουτς, Φλορίν Ντανιέλ Μπράτου, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ρώσο Κερζακόφ.
Όσον αφορά την έδρα της ομάδας, αν και είναι ψηλό το κόστος ενοικίασης του Τσιρείου (κοστίζει 10 χιλιάδες ευρώ κάθε ματς), εκτός απρόοπτου η «Καρμιό» θα αγωνίζεται στο παλιό στάδιο της Λεμεσό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
*Υπάρχει περίπτωση, να έχουν συγκάτοικο στο Τσίρειου την ΑΕΖ Ζακακίου, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ύστερα απο την ισοπαλία με την Ομόνοια 29 Μαίου.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις