Πρώην Απολλωνίστας προ των πυλών της ΑΕΛ!
Την περίπτωση του Μπασέλ Ζράντι εξετάζουν στην ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) πέρασε χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα στα ημιτελικά του Barcelona Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 του Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο19) με μία κυριαρχική εμφάνιση.
Στα ημιτελικά θα βρει απέναντί του τον Λορέντζο Μουσέτι (Νο20), ο οποίος προχώρησε άνευ αγώνος, καθώς ο Γιάνικ Σίνερ δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας. Με τον Ιταλό ο Τσιτσιπάς έχει το 3/3 και όλες τις νίκες σε χωμάτινη επιφάνεια.
Θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν στη Βαρκελώνη είχε σταματήσει στα προημιτελικά. Εξασφάλισε το ποσό των 132,190 ευρώ με την πρόκρισή του. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, καθώς μόνο τότε θα επιστρέψει στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης.
Το ματς
Ο Τσιτσιπάς μπόρεσε από νωρίς να κάνει το break Συγκεκριμένα, το έκανε στο τρίτο game. Από εκεί και πέρα κράτησε τα σερβίς του, κοντρόλαρε τον ρυθμό και αξιοποίησε τα λάθη του αντιπάλου του για το πρώτο σετ με 6-4.
Ο Τσιτσιπάς ξανά στο τρίτο game μπόρεσε να κάνει το break. Ο Ντε Μινόρ έσβησε τρεις ευκαιρίες, αλλά ο Στέφανος καθάρισε έχοντας το αβαντάζ να πάρει το προβάδισμα.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εκμεταλλεύτηκε την βιασύνη του Αυστραλού και έκανε το 4-1 κάνοντας δεύτερο break στο σετ δείχνοντας πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.
Sport24.gr