ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: Ο ΚΟΑ άναψε «κόκκινο» στο αίτημα ΚΟΠ και ομάδων για παράλληλη χρήση
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει για τις ενέργειες που έγιναν για τη διευκόλυνση του κοινού στην έκδοση της κάρτας φιλάθλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και τις ευκαιρίες που θα βρουν να τις κάνουν γκολ. Σε 4 αγώνες στα πλέι-οφ ο ΑΠΟΕΛ, σκόραρε μόλις 3 γκολ. Ενώ ο Άρης σκόραρε 10.
Με ενδεχόμενη νίκη του Άρη, η «Ελαφρα Ταξιαρχία» θα ανοίξει την διαφορά στο +4 από τον ΑΠΟΕΛ και 5 στροφές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος, θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του.
Η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα έχει στο πλευρό της και τους οπαδούς της, αν και θα είναι η τρίτη επίσκεψη στο «Αλφαμέγα», θα είναι οι πρώτη με τους «πορτοκαλί». Στα δύο προηγούμενα ματς που έδωσε το ΑΠΟΕΛ απέναντι σε Άρη και ΑΕΛ, δεν είχαν το δικαίωμα να πάνε. Τιμωρημένοι με τον Άρη, κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας με την ΑΕΛ.