Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ακολουθεί «Μεγάλη Εβδομάδα» και για τον ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω Μεγάλη Εβδομάδα μπορεί να είναι για όλες τις ομάδες. Αυτό που όλοι προέβλεπαν πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος, φαίνεται να μας συνοδεύει και να μας επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική. Είναι ένα πρωτάθλημα που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει την εξέλιξη οποιουδήποτε αγώνα και φθάσαμε στο σημείο να βλέπουμε πόσο ρόλο πλέον παίζει και το κατ’ εξέλιξη σκορ και πως προσπαθούν να το προστατεύσουν οι ομάδες. Φθάσαμε σε ένα σημείο που όταν μπορείς να μπεις στη θέση να μπορείς να αποκτήσεις ένα αποτέλεσμα, να μπορείς να το προστατεύσεις. Αναμένονται πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες και αναμένουμε να δούμε ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τις προνομιούχες θέσεις».

Για το αν αισθάνονται αδικημένοι που δεν κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει την ΑΕΚ: «Θα μπορούσε να το κρίνει κάποιος μη γνωρίζοντας την εξέλιξη του αγώνα, αλλά αυτό που πάντα προκαλεί συναισθήματα πικρίας ή ικανοποίησης, έχει να κάνει με το πως εξελίσσεται ένας αγώνας. Σε μία έδρα που δεν μας πάει και πολύ, κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς μέχρι τα τελευταία λεπτά. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντας το άδικο στο σημείο που βρισκόμαστε. Από την στιγμή που κατάφερε η ΑΕΚ να ισοφαρίσει, δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν ήταν δίκαιο για την ΑΕΚ και ήταν άδικο για εμάς. Είπα πολλές φορές πως δεν παίζουμε μόνοι μας».

Για το θέμα με τις αλλαγές του Μιλόγεβιτς και τη συζήτηση που αναπτύχθηκε: «Έχω μια αιτιολογία που έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με τον ίδιο κεντρικό άξονα που έκανε τα καλύτερα του παιχνίδια προτού τραυματιστεί ο Βιγιαφάνιες. Όταν αποκτήσει η ομάδα μια ταυτότητα και αρχίσει να αναπτύσσεται σε αυτή, τότε μπορείς να δεις την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ και για λίγο στο δεύτερο. Από αυτή την άποψη να υπενθυμίσω ότι αν η τύχη και οι συγκυρίες μας ευνοήσουν με το να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς, το ρόστερ θα αποδείξει πως η ποιότητα που έχουμε μπορεί να προσφέρει ποδόσφαιρο και ουσία καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι με την επιστροφή των Μπεν, Κονσταντίνοφ και Δώνη, θα διατηρήσουμε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο που είδαμε στο Α’ ημίχρονο με την ΑΕΚ».

Για τα αγωνιστικά και την επιστροφή σημαντικών παικτών: «Αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν περιμένουμε κάποιον παίκτη να προλάβει τον χρόνο, αντίθετα, κτυπάμε ξύλο να μη συμβεί κάποιο νέο απρόοπτο με τραυματισμό. Δεν υπολογίζουμε στους Γουίλερ και Θεοδώρου, που δεν μπορούν να υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για το αν κάνει κάποια πρόβλεψη για την κατάληξη του πρωταθλήματος: «Έκανα πέρσι και δεν μου βγήκε. Είναι λίγο επισφαλές. Το τι είπες εσύ έχει να κάνει με μια απλή λογική μαθηματικά και πως εξασφαλίζεται. Βλέποντας το τι γίνεται στα πλέι οφ, αντιλαμβάνεσαι ότι η μαθηματική πράξη από την πραγματικότητα, δεν ξέρω αν θα συγχρονιστούν. Χθες άκουσα μια τεράστια μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Μίτσελ Σαλγκάδο που είναι στην Πάφο, που είπε πως “εγώ θα παλέψω για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο”. Δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πράξουμε εφόσον υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες. Αυτό απέχει όμως πολύ από την πράξη. Πόσο μάλλον, όταν έχεις να αναμετρηθείς με δύο και τρεις αντιπάλους. Ποιος όμως, μπορεί να πείσει οποιαδήποτε ομάδα να μην ονειρεύεται και να μην προσπαθεί; Μαθηματικά μπορεί να είναι δυνατό οτιδήποτε, αλλά ποδοσφαιρικά μπορεί να είναι αδύνατο. Μπορεί μία ομάδα να κάνει μόνο νίκες και να μην καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα, αλλά και πάλι αυτό είναι μαθηματικό και όχι ποδοσφαιρικά δυνατό. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε στα πλέι-οφ να κάνει εφτά σερί νίκες».

Για τον κόσμο που στεναχωρήθηκε που δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ την ΑΕΚ: «Έχουμε πει πάρα πολλές φορές και άρχισα την τοποθέτηση μου με το γεγονός ότι είναι πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού που παρόμοιο του σε σχέση με την ποιότητα και την ποσότητα των ανταγωνιστών, δεν έχουμε ξαναζήσει. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να θυμήθηκε και τα προηγούμενα χρόνια με τις υπεράριθμες και πολύ μεγάλες επιτυχίες. Οπότε όταν έρχεται μια εμφάνιση χωρίς νίκη, απογοητεύεται. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛίστα, έκανε πάρα πολύ κόπο για να βρίσκεται αυτή τη στιγμή εδώ που βρίσκεται και πού όλες οι ομάδες θα ήθελαν να βρίσκονταν. Εξαρτάται από εμάς και πρέπει να ξέρουν πως αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε σε ένα παιχνίδι, πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο και από αυτή την άποψη, περιμένουμε συνεχώς από τον κόσμο να κατανοεί την προσπάθεια και το που βρίσκεται η ομάδα και ο στόχος είναι κοινός και είναι ένας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι΄ αυτό τον περιμένουμε να γεμίζει το ΓΣΠ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…  -ThemaSports
17/05 @ 18:39

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναλαμβάνει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ