Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου, μίλησε στον Super Sport FM 104 για τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της «Κυρίας» και για το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ στο χάντμπολ. .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για την επιτυχία: «Είναι η τρίτη σερί χρονιά που κρατάμε το αήττητο και πέρα του Κυπριακού χάντμπολ έχουμε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Πέρσι στους «4», φέτος στους «16». Θέλουμε να δώσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον περήφανο κόσμο της Ανόρθωσης που ήταν δίπλα στην ομάδα, όπως και χθες. Η ομάδα δουλεύει επαγγελματικά και δεν έχει να δουλέψει σε τίποτα οποιαδήποτε ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα. Όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο και φέρνουν αποτέλεσμα».

Αν παίζει ρόλο το μπάτζετ: «Το αρκετά ψηλό μπάτζετ είναι σχετικό. Ναι, για την Κύπρο και στο άθλημα του χάντμπολ, ίσως και σε κάποια άλλα αθλήματα. Υπάρχει μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παρνασσός, που πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια. Όμως παίζουμε και στην Ευρώπη, αντιμετωπίσαμε ομάδες με μπάτζετ 2,5 εκ. ευρώ και τις κερδίζαμε. Δεν είναι μόνο το μπάτζετ. Είναι και ο σωστός προγραμματισμός, αλλά και το γεγονός πως όσοι έρχονται στην ομάδα, μαθαίνουν από τους παλιούς τι σημαίνει η Ανόρθωση. Χαριτολογώντας να πω πως στην Ανόρθωση, ακόμα και τάβλι να παίζεις, είσαι καταδικασμένος να κερδίζεις».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας ήταν να κάνουμε μία καλή ομάδα, να πρωταγωνιστεί και να κάνουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Γι αυτό έρχονται και οι ξένοι μας στην Κύπρο, τους προσελκύει η Ευρωπαϊκή πρόκληση. Όταν κάνεις τέτοιες πορείες κάθε χρόνο, κάθε χρόνο ζητάς κάτι περισσότερο. Με τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει θα δουλέψουμε να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν, να συνεχίσουμε το αήττητο και να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη».

«Δεν πιστεύαμε ότι τόσο γρήγορα θα έρχονταν αυτές οι επιτυχίες, αλλά την ίδια ώρα, πρέπει να κρατάμε ψηλά τη σημαία γιατί είμαστε από την Αμμόχωστο».

Για τον κο Σάντη: «Έχουμε έναν πρόεδρο που τρέχει 24 ώρες το 24ωρο. Το ζω τους τελευταίους 2 μήνες. Αυτόν χρειάζεται η Ανόρθωση. Δουλεύουμε όλοι στο συμβούλιο πολύ σκληρά και είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Αν πλησιάζουν οι εξελίξεις: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Την ώρα που πρέπει, ο κος Σάντης θα έχει ανακοινώσεις. Δεν θα αργήσει αυτό. Είναι σε πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει όλα τα θέματα. Το συμβούλιο θα είναι εκεί για να κάνει ότι πρέπει. Είμαστε καταδικασμένοι, πρέπει να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα αθλήματα. Είμαι σίγουρος πως και το ποδόσφαιρο θα βρει τον δρόμο του».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ύψος της «κατάθεσης» Πουλλαϊδη για τα κριτήρια… -ThemaSports
13/05 @ 08:51

Το ύψος της «κατάθεσης» Πουλλαϊδη για τα κριτήρια…

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Χρήστος Πουλλαϊδης, γνωστοποίησε την περασμένη Παρασκευή στην συνέλευση του σωματείου, ότι θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στις προσπάθειες για να υπερπηδηθεί ο «σκόπελος» των κριτηρίων.

Ανόρθωση: «Η εντυπωσιακή παρουσία απέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη»-ThemaSports
12/05 @ 12:35

Ανόρθωση: «Η εντυπωσιακή παρουσία απέδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη»

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση, ευχαριστεί τον κόσμο της για την στήριξη.

ΟΚΚΑΣ: «Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα»-ThemaSports
11/05 @ 21:22

ΟΚΚΑΣ: «Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Άρης, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς.

Συγκινητικό πανό από τους Ανορθωσιάτες: «Το 2024 θα σε σώσουμε εμείς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
11/05 @ 19:10

Συγκινητικό πανό από τους Ανορθωσιάτες: «Το 2024 θα σε σώσουμε εμείς» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα συγκινητικό πανό ανέβασαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, με αφορμή τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον κόσμο της Αμμοχωστιανής ομάδας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο.

ΜΑΧΗΤΕΣ για την υλοποίηση του στόχου: «Έχουμε χάσει τα λογικά μας με αυτό τον τεράστιο ανεπανάληπτο κόσμο»-ThemaSports
11/05 @ 15:08

ΜΑΧΗΤΕΣ για την υλοποίηση του στόχου: «Έχουμε χάσει τα λογικά μας με αυτό τον τεράστιο ανεπανάληπτο κόσμο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, ευχαριστούν τον κόσμο της ομάδας για την υλοποίηση του στόχου που είχε τεθεί, για συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Οκκά για το παιχνίδι με τον Άρη-ThemaSports
11/05 @ 17:35

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Οκκά για το παιχνίδι με τον Άρη

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, για το αποψινό (19:00) ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τον Άρη, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ