Ο Κώστας Καραπαπάς αφού έκανε κάποιες διευκρινήσεις, έριξε «βόμβες» σχετικά με κάτι που ειπώθηκε στη περιβόητη συνάντηση στην ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για όσα αστεία έχουν γραφτεί μετά τη συνάντηση των 6 ομάδων των play off με τον Στιβ Μπένετ και τον Τάκη Μπαλτάκο στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια σειρά από Insta Stories, προέβη αρχικά σε διευκρινήσεις σχετικά με όσα συνέβησαν χθες στο πάρκο Γουδή, ενώ εν συνεχεία έριξε «βόμβες» που προφανώς… ξέχασαν να διαρρεύσουν από την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο Καραπαπάς αναρωτήθηκε «αν στις καταγγελίες θα βάλετε και αυτούς που είπαν: »Να πάει να γα###εί η UEFA»», αποκαλύπτοντας όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

«Προς ευαίσθητες ψυχούλες του ΠΣΑΤ: Το »όλα τα σκατά μαζεμένα» πήγαινε σε τρία άτομα, απόμαχους και ενεργγούς στο ΒΟΘΡΟ που λέγεται sdna και βρίσκονταν όπως έμπαινε ο κ. Μαρινάκης δεξιά. Αριστερά ήταν το σύνολο των δημοσιογράφων και δεν αναφέρθηκε σε αυτούς!».

Για τα περί καταγγελιών, ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τονίζει: «Όσο για τις απειλές ότι δήθεν θα κάνετε καταγγελίες σε UEFA, FIFA, NASA και δεν ξέρω και εγώ που αλλού, για τον ηγέτη του Θρύλου, για τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, φαντάζομαι στις καταγγελίες θα βάλετε και αυτούς που είπαν: »Να πάει να γα###εί η UEFA» και κατηγόρησαν τον αρχιδιαιτητή που είχε η ΕΠΟ ως »Αρχιαπατεώνα και στοιχηματζή»… Θα κάνετε για ΟΛΟΥΣ καταγγελίες για όσα ειπώθηκαν;».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

 

Πηγή: www.to10.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»-ThemaSports
24/04 @ 20:51

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
24/04 @ 19:44

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από λίγο έγινε γνωστή η 11άδα της Ένωσης, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ